Oldal frissítése

WFT Offshore II LC 20 LH

Kiegészítők a termékhez

WFT Offshore II LC 20 LH

A WFT Offshore II LW LC 20 LH szorzót kifejezetten norvégiai horgászathoz és trollkodáshoz tervezték. Mechanikusan jelzi a letekercselt zsinórt , amely tájékoztatja a hosszáról. A mutató fogaskerekek kiválóan működnek csendes működésükben, ugyanakkor megakadályozzák a gyors letekerést. A szorzó felépítése egy darabból álló, kompozit anyagból készült merev keretből áll, amely biztosítja a külső behatások ellenállását és nagy terhelést tesz lehetővé. Az alumínium tekercs szilárd acél golyóscsapágyakra van felszerelve, és aranyban vannak marva.

A WFT Offshore II LW LC 20 LH szorzó főbb jellemzői

  • Tengeri horgászatra és trollkodásra alkalmas szorzó
  • A letekercselt zsinór mechanikus kijelzőjével
  • 1 darabból álló, merev kompozit keretből készült szerkezet
  • Alumínium tekercs rögzített acél golyóscsapágyakra szerelve
  • Fordított biztonsági eszköz
  • Csillagfék kerék a nagy fékerő beállításához
  • Nagy gumírozott fogantyú a kényelmes használat érdekében
  • WFT Offshore II LW LC 20 LH átadással 1: 5.3
  • Szín design: arany-fekete

Ideális szorzó a tengeri horgászathoz

A WFT Offshore II szorzóján minden bizonnyal értékelni fogja a backstop-ot , amely azonnali kapcsolatot biztosít a halakkal, amikor kifogják őket. A csillagfékkereket nagyon kényelmes kézben tartani, és két szénfékbetéttel kombinálva lehetővé teszi a nagy fékerő beállítását. Ez lesz a legnagyobb előny az Ön számára, ha szilárd fonott zsinórokat használ. Annak érdekében, hogy a szorzót kényelmesen lehessen használni, nagy gumírozott fogantyúval is ellátták. WFT Offshore II LW LC 20 LH átadással 1: 5.3 hozzájárul a sikeres lövéseihez, akár horgászni fog a tengeren, akár mélytengeri fonásra.

Súly:
520 g

Paraméterek

Típus

Típus Harcsázó, Tengeri

Csapágyak száma

Áttétel

Áttétel 1:5,3

Tömeg

Súly 520 g
Kód:  RYB015949
Termékszám:  4250336190531

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20