Oldal frissítése

Westin Sandy Andy 15 cm 42 g Tobis Ammo

Westin Sandy Andy 15 cm 42 g Tobis Ammo

Legyen szó akár profi horgászról, akár hétvégi hobbi pecásról, a siker nem csak a türelmen és a minőségi horgászboton múlik. Az eredményesség nagy részt a megfelelő csali kiválasztásától függ. A Westin márka Sandy Andy Tobis Ammo nevű különleges műcsalija igazán élethű utánzata a tengerekben élő homoki angolnának. A csali két részből áll: a kemény fejből és a puha gumi testből, utóbbi cserélhető. Mindehhez társul egy tengeri horgászathoz kifejleszett, extra erős horog.

Fő jellemzők

  • élethű megjelenés
  • tengeri horgászathoz fejlesztett japán horog
  • hosszú élettartam
  • a csomag egy fejet és két testet tartalmaz

Tökéletes csali éhes ragadozóknak

A Westin Sandy Andy Tobis Ammo műcsalival jó eséllyel horgászhatunk tőkehalra, tengeri sügérre és tengeri pisztrángra. Ez a típus 15 cm hosszú, súlya 42 gramm. Élethű 3D-s szemei és kézzel festett részletei növelik a sikeres horgászat valószínűségét.

Paraméterek

Méret

Hossz 15 mm

Tulajdonságok

Szín Zöld
Horgok száma 1 db
Forma Sügér
További tulajdonságok Agresszív mozgás
Viselkedés Süllyedő
Kód:  JVR057730
Termékszám:  5707549318201
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20