Oldal frissítése

Westin Hybrid csapda Mike the Pike 28cm 185g Low Floating

Westin Hybrid csapda Mike the Pike 28cm 185g Low Floating

A csuka kétségtelenül a leggyorsabb hal Csehországban, horgászata már professzionális felszerelést igényel. Pontosan ezt alkották meg a Westin mérnökei. Miért versenyezz a halak figyeleméért, amikor felajánlhatsz nekik valami olyat, amit képtelenek lesznek visszautasítani?  Ez a csali egyszerűen „gyilkos”, mindenre, ami a vízben mozog. Kétféleképpen vezethető, és a vízoszlopban nagyon reálisan mozog.

A Westin Mike the Pike Low floating hibrid csali főbb jellemzői

  • Két részből áll - egy szilárd fejből és egy gumitestből
  • Zárral van összekapcsolva
  • Két szemének köszönhetően kettős vadászati módot tesz lehetővé
  • Finoman lebegő
  • Professzionális gyártmány

Jól kidolgozott csali

Ez az egyedi csali két részből áll. Az első egy tartós fej műanyagból, a második masszív, teljesen reális gumiból készül. A két rész zárral van összekötve. Minden abszolút részletességgel van kidolgozva, hogy a csali úgy nézzen ki, mint egy élő hal. A csali lehetővé teszi a kettős vezetést - az első szem lehetőséget ad a lassú vezetésre kis mélységben, a felső szemmel inkább az agresszív vezetés működik nagyobb mélységben. A csali kissé lebeg, ezért jó kis szüneteket tartani, és hagyni, hogy lassan felemelkedjen.


Kód:  JVR048692NAD
Termékszám:  JVR048692NAD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05