Oldal frissítése

Westin hibrid csali Tommy a pisztráng 15cm 40g Alacsony úszó

Westin hibrid csali Tommy a pisztráng 15cm 40g Alacsony úszó

Semmi sem vonzóbb a ragadozók számára, mint egy tökéletes, zsíros pisztráng. Pontosan ezt kínálja  neked a Westin cég. A teljesen reális, szilárd fejből és gumitestből álló kidolgozása az összes vadászt vonzza, már attól a pillanattól kezdve, amikor a felszín alá merül. A műlödé során a csali nagyon reálisan utánozza a halak mozgását, és egy zárral is rendelkezik, amely lehetővé teszi a test cseréjét.

A Tommy the Trout low floating hibrid csali főbb jellemzői

  • Két részből áll - egy szilárd fejből és egy gumitestből
  • Zárral kapcsolódik
  • Két füllel van felszerelve, így kettős vadászati módot tesz lehetővé
  • Finoman lebegő
  • Professzionális gyártmány
  • A puha test cseréjének lehetősége

A Westin csali nagyszerű működése

Az egyedi csali két részből áll. Az első egy szilárd, műanyagból készült fej, a második része a teljesen reális gumiból készült test. Mindkettő zárral van összekötve. Mindent abszolút részletességgel dolgozunk ki, hogy Tommy élő halnak tűnjön. A csali finoman lebeg, ezért érdemes kis szüneteket tartani úsztatás közben, és hagyni, hogy a lassan felemelkedjen.

Kód:  JVR057848NAD
Termékszám:  JVR057848NAD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05