Oldal frissítése

WENGER Priam 15,6", zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WENGER Priam 15,6", zöld

A Priamosz laptop táska a Wenger vezető svájci márka gyártásában készült, az ideális választás a laptop kényelmes és maximális biztonságban történő szállítására akár 15,6”-os méretben. Lenyűgöző, kifinomult design, minőségi kivitelezés és elegáns stílus jellemzi. A WENGER Priamosz zöld notebook hátizsák elegendő helyet kínál a további laptop tartozékok tárolásához, emellett alkalmas laptop, könyvek, jegyzetek és egyéb dolgok elhelyezésére is. Természetesen rendelkezik egy speciális bélelt zsebbel  is a laptop számára. A belső térben ellátták egy hálós zsebbel is a táska oldalán. Könnyen és szervezetten tárolja az összes holmiját, így az mindig kéznél lesz, amikor szüksége van rá.

WENGER Priam laptop hátizsák főbb jellemzői

  • Bélelt zseb a laptop vagy tablet számára 
  • Két első zseb a tartozékok és dokumentumok számára
  • Priamosz hátizsák alkalmas akár 15,6"-os laptopok számára
  • Hálós zsebbel
  • Stabilizáló rendszer, amely függőleges helyzetben tartja a hátizsákot 
  • Lélegző párnázott hát- és vállpántok
  • Ergonomikusan kialakított és lágy fogantyú
  • Vízálló

Praktikusság, kényelem, légáteresztés és egyedi design

A Wenger Priamosz táskát úgy tervezték, hogy megfeleljen még a legmagasabb igényű váráslóknak is. A speciális könnyűszerkezetes tervezésnek köszönhetően alkalmas a hosszabb utazásokra. A maximális kényelmet a hatékony, lélegző anyagból készült hátoldala biztosítja. A táska másik előnye, hogy lélegző és állítható vállpánttal is rendelkezik. Bizonyára értékeli majd az ergonomikus kialakítású markolatot és a speciális stabilizációs rendszert, amely gondoskodik arról, hogy a táska a hátán a helyén maradjon. A Priamosz hátizsák kiváló minőségű poliészterből készült, így könnyen tisztán tartható. A Priamosz modern kinézetével, zöld és fekete színével és piros részleteivel Önt is hamar leveszi majd a lábáról.

A táska belső térfogata:
28 l
Súly:
1,09 kg

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 23 cm
Szélesség 33 cm
Magasság 47 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 28 l

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Üvegtartó zseb
Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Könnyű konstrukció

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Zöld
Kód:  GT035t06
Termékszám:  602661
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10