Oldal frissítése

WENGER Jetty 15,6" Lila

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WENGER Jetty 15,6" Lila

A Wenger vezető svájci márkájának Jetty hátizsákja tökéletes választás a 15,6" laptop kényelmes illeszkedéséhez, a laptopnak maximális biztonságot nyújt, kifinomult dizájnnal, minőségi munkával és stílusos kivitelezéssel. A lila WENGER Jetty laptop hátizsák elegendő helyet kínál nemcsak a további laptop tartozékok tárolásához, hanem könyvek, füzetek és egyéb dolgok tárolásához is. Természetesen a zseb speciálisan van bélelve a laptop számára. A WENGER Jetty hátizsák belső részét is használhatod. Könnyen elrendezheted benne az összes cuccot, és mindig kéznél lesznek, ha szükséges.

A WENGER Jetty laptop hátizsák főbb jellemzői

  • Erősített laptop zseb dedikált tablet zsebbel
  • Két nagy zseb a tartozékoknak és dokumentumoknak
  • Oldalsó hálós zsebbel
  • A Jetty hátizsák alkalmas laptopokhoz (15,6")
  • Légáteresztő párnázott hát- és vállpántok

A praktikusság, kényelem, szellőzés és egyedi design a WENGER Jetty hátizsákkal

A Wenger Jetty hátizsák úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen még a legigényesebb ügyfelek igényeinek is. Köszönhetően a speciális könnyű szerkezetnek alkalmas a hosszabb utazás során is. A maximális kényelem érzését biztosítja a hatékony légáteresztő anyagból készült párnázás a hátizsák hátoldalán. Az előnyök közé tartozik légáteresztő és állítható vállpánt is. A Jetty hátizsák kiváló minőségű poliészter anyagból készült, így könnyen tisztán tartható. Első pillantásra a Jetty modern, lila kialakítású.

A hátizsák belső térfogata:
23 l
Súly:
0,82 kg

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Női/lány

Anyag

Anyag Poliészter

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Oldalzsebek
Hevederek Párnázott pántok
Kód:  GT035t04
Termékszám:  602659
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15