Oldal frissítése

WENGER Lycus 15.6 kék

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WENGER Lycus 15.6 kék

Hátizsák Lycus vezető svájci márka Wenger az ideális választás a kényelmesen és maximális biztonságban szeretné szállítani akár 15,6” méretű laptopját. Lenyűgözően kifinomult design, minőségi kivitelezés. A WENGER Lycus kék notebook hátizsák elegendő helyet kínál a laptop és további tartozékok tárolásához , de például. füzetek, könyvek, és egyéb dolgok is kényelmesen elférnek benne. Természetesen három nagy zsebbel és egy speciálisan a notebook számára párnázott zsebben rendelkezik. A WENGER Lycus hátizsák belsejében lévő rekeszek, és a zsák oldalán lévő hálós zsebek is a rendelkezésére állnak. Könnyedén elrendezheti összes tárgyát, és kéznél tarthat bármit, amire szüksége van.

A WENGER Lycus Laptop hátizsák főbb jellemzői

  • Bélelt zseb a laptop egy külön zseb tablet számára
  • Két nagy első zseb a tartozékok és dokumentumok számára
  • Lycus hátizsák, alkalmas akár 15,6" méretű laptopokhoz
  • Hálós zseb
  • Stabilizáló rendszer, amely megtartja a hátizsákot függőleges helyzetben
  • Lélegző párnázott hát és vállpántok
  • Ergonomikusan kialakított és lágy markolat
  • Vízálló

Praktikusság, kényelem, szellőzés és egyedi WENGER Lycus design

A Wenger Lycus hátizsákot úgy tervezték, hogy az megfeleljen még a legigényesebb ügyfelek igényeinek is. A speciális könnyűszerkezetes kivitelnek köszönhetően szintén alkalmas a hosszabb utazásokhoz. Maximális kényelemérzet a hatékony, lélegző anyagból készült hátoldali párnázás jóvoltából. A vállpánt is lélegző és állítható. Biztosan nagy megelégedésére válik majd az ergonomikus kialakítású markolat és a speciális stabilizációs rendszer is, amely  a táskát egyenesen tartja. A Lycus hátizsák kiváló minőségű poliészterből készült, így könnyen tisztán tartható. Első pillantásra feltűnik a hátizsák modern, szürke és kék designja, piros részekkel.

a zsák belső térfogata:
35 l
súly:
0,82 kg

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 22 cm
Szélesség 35 cm
Magasság 47 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Üvegtartó zseb
Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Könnyű konstrukció

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Kék, Szürke
Kód:  GT035t05
Termékszám:  602660
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10