Oldal frissítése

WENGER Lumen 20" fekete

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

WENGER Lumen 20" fekete

Stílusos utazásra vágysz? A(z) WENGER Lumen 20" fekete bőrönd ideális választás bárki számára. A bőrönd súlya csak 2,5 kg, így búcsút inthetsz a megfáradt kezeknek. Az „S”-es méret szavatolja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék a becsekkoláskor a reptéren. A(z) 32 l -es űrtartalom megfelelő a legfontosabb dolgok elcsomagolásához. A bőrönd kiválasztásakor az anyag is fontos paraméter. Ez esetben a kemény héj megfelelő választás szilárdságának és vízállóságának köszönhetően. Még a repülőtéri rakodás során tapasztalható nem túl kíméletes bánásmód sem tehet benne kárt. Fekete színe tökéletesen kiegészíti stílusos megjelenését. Bárhova vezessen is az utad, a(z) WENGER Lumen 20" fekete TSA záras bőrönd megbízható útitársad lesz, amely egy pillanat alatt elvarázsol kidolgozottságával és ergonomikus felépítésével.

A jól használható TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében általános gyakorlattá vált, hogy egy repülőtéri TSA (Transportation Security Administration - Közlekedésbiztonsági hatóság) ellenőr bármilyen bőrönd tartalmát ellenőrizheti. Általában elegendő az egyszerű szkennelés, de az ellenőrök néha kénytelenek a zárat is kinyitni. A TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható, amivel a reptéri személyzet fel van szerelve. De nem kell aggódnod, természetesen senki más nem férhet hozzá a dolgaidhoz. A(z) WENGER Lumen 20" fekete TSA záras bőrönd gyorsan lezárható egy három számjegyből álló kóddal és nem kell többet aggódnod.

A(z) WENGER Lumen 20" fekete bőrönd legfőbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgőt is kapott, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen talajon is
  • A bőröndcímke sokat segíthet a bőrönd gyors felismerésében a futószalagon
  • Az integrált húzószerkezet nagyban megkönnyíti a bőrönd kezelését
  • Csatos heveder a bőrönd tartalmának könnyebb elrendezéséhez és stabilabb rögzítéséhez
  • Belső elosztó teszi lehetővé az értéktárgyak és az apróbb dolgok elválasztását

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Tömeg

Tömeg 2,5 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 32 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 55 cm
Szélesség 40 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Méret

Táska mérete S

Felszerelés

Felszerelés Címke, Rögzítőpántok, Belső elválasztó
Kerekek Forgó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Felső

Anyag

Típus Keményfedeles

Méret

Táska mérete S
Kód:  SPTweng01
Termékszám:  7613329050200

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20