Oldal frissítése

WENGER Link 16"szürke

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WENGER Link 16"szürke

A hátizsák, a piacvezető Wenger svájci gyártótól, ideális választás a maximálisan kényelmes és biztonságos a notebook szállításához akár 16" képernyő átlóig. A lenyűgözően kifinomult formai kialakítás, minőségi kivitelezés és az elegáns dizájn fogja meg Önt. Elegendő helyet kínál, hogy tároljon bármilyen tartozékot a laptopjához, könyveket, füzeteket és egyéb személyes tárgyait. Természetesen van három nagyobb cipzáras zsebe, amelyek még különlegesen kipárnázott, karcolásokkal szemben védelmet nyújtó elválasztó betétekkel is rendelkeznek a notebook, tablet és az e-olvasó könyv számára. Használhatja még a kisebb belső zsebeket és a hátizsákja oldalán lévő hálós zsebeket is. A hátizsák modern, szürke kivitelű.

Legfontosabb jellemzői

  • Megerősített, bélelt zsebbel a notebook karcolásoktól való védelmére
  • Három nagy zseb speciális tárolóhelyekkel a tartozékok és dokumentumok számára
  • Hálós oldalzsebbekkel van ellátva
  • Lélegző párnázott hátrész és vállpántok
  • Ergonomikusan kialakított és lágyított fogantyú
  • Stabilizáló rendszer, amely megtartja a hátizsákot a függőleges helyzetben,
  • Speciális pánt, amellyel a hátizsákot az utazó bőrönd fogantyújához lehet rögzíteni

A praktikusság, kényelem, légáteresztés és egyedi formai kialakítás

A Wenger hátizsákot úgy tervezték, hogy megfeleljen még a legigényesebb ügyfelek igényeinek is. A speciális könnyűszerkezetes felépítésének köszönhetően szintén alkalmas a hosszabb távú utazásokhoz is. A maximális kényelem érzetet biztosítja a lélegző anyagból készült hatékony párnázat, amely a hátizsák háttámla részén helyezkedik el. További előnyt jelent a nagyon jó légáteresztő lépességű és állítható vállpánt. Örülni fog az ergonomikus kialakítású fogantyúnak is és a speciális stabilizációs rendszernek, amely függőleges helyzetben tartja a hátizsákot. A hátizsák egy különleges pánttal rendelkezik, amely megkönnyíti az utazó bőröndjéhez való csatolást. A hátizsák kiváló minőségű poliészter-, nylon és PVC-ből készült, így könnyen tisztítható és karbantartható.

További jellemzők:
A hátizsák belső térfogata:
24 l

Tömege:
1,3 kg

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 18 cm
Szélesség 31 cm
Magasság 44 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 16 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  GT035s6a
Termékszám:  601073

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15