Oldal frissítése

WENGER Link 16" notebook hátizsák fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WENGER Link 16" notebook hátizsák fekete

 

 

A svájci Wenger cég notebook hátizsákja ideális választás maximum 16" képátlójú notebookod biztonságos és kényelmes szállítása érdekében. Kifinomult designja, minőségi kidolgozása és stílusos kialakítása mellett nagy tárolókapacitással is rendelkezik, a notebookon kívül kiegészítők, könyvek, és egyéb személyes holmik tárolására. Természetesen a táska belsejében található három nagyméretű, speciálisan kipárnázott cipzáros rekesz notebook, tablet és e-könyv olvasók részére. A nagy rekeszeken kívül találhatók kisebb zsebek a táska belsejében és külsején egyaránt. A táska elegáns, fekete designja kiemelkedik a tömegből.

Főbb jellemzők

  • A bélelt zseb megvédi a notebookot a karcoktól
  • Három nagyméretű zseb
  • Hálós oldalzsebek
  • Könnyen szellőző borítás a vállpántokon és a táska hátán
  • Ergonomikusan kialakított, puha fogantyú
  • Stabilizáló rendszer, amely függőlegesen tartja a hátizsákot
  • Speciális pánt, amellyel a hátizsákot bőröndhöz rögzítheted

A praktikusság, kényelem és egyedi design

A Wenger hátizsákot úgy tervezték, hogy még a legnagyobb elvárásoknak is maradéktalanul megfeleljen. Különleges, könnyített kivitelének köszönhetően hosszú utakra is ideális választás. A maximális kényelem érdekében a hátizsák háta és oldalpántjai különleges, jól szellőző anyagból készültek, és vastagon párnázottak. A kényelem mellett a biztonságot is szolgálja az ergonómikus fogantyú és a stabilizátor rendszer, melynek köszönhetően a hátizsák mindig függőleges helyzetben marad. A hátizsákon található egy különleges szíj, amellyel utazótáskához lehet rögzíteni. A hátizsák magas minőségű poliészterből, PVC-ből és nylonból készült, ezért egyszerű karbantartani és tisztán tartani.

 

További jellemzők:
A táska belső térfogata:
24 l
Tömeg:
1,3 kg

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 18 cm
Szélesség 31 cm
Magasság 44 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 16 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GT035s6
Termékszám:  601072

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15