Oldal frissítése

WENGER Arad 14.1 laptop hátizsák

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WENGER Arad 14.1 laptop hátizsák

Az Arad hátizsák a vezető svájci márkától, a Wengertől, ideális választás az akár 14,1"-os képátlójú notebookok kényelmes és maximálisan biztonságos  szállítására. Lenyűgöző, kifinomult design-ja, minőségi kidolgozása és elegáns kialakítása biztosan felkelti figyelmét. Az olíva színű  WENGER Arad laptop hátizsák elegendő helyet kínál a további notebook-tartozékok tárolására, ezen kívül könyvek, jegyzetfüzetek vagy egyéb dolgok is kényelmesen elférnek benne. Természetesen egy kárpitozott zseb is található a notebookja számára. Ezen kívül a WENGER Arad hátizsák elülső zsebét is használhatja. Egyszerűen megszervezheti az Ön összes dolgát úgy, hogy azok szükség esetén mindjárt a keze ügyében lehessenek.

A WENGER Arad laptop hátizsák főbb jellemzői

  • Kárpitozott laptop hátizsák
  • Nagy zseb a tartozékok és dokumentumok számára
  • Gyorsan elérhető zseb
  • Az Arad hátizsák alkalmas akár 14,1"-os átmérőjű notebookok számára
  • Légáteresztő párnázás a hát- és vállpántokon

Praktikusság, kényelem, légáteresztés és a WENGER Arad hátizsák egyedi kialakítása

A WENGER Arad hátizsák úgy lett megtervezve, hogy még a legigényesebb vásárlóknak is megfeleljen. A speciális könnyített szerkezetének köszönhetően alkalmas utazásra is. A maximális kényelem érzését a légáteresztő anyagból készült párnázás biztosítja, amely az Arad hátizsák hátsó oldalán helyezkedik el. Előnye a szintúgy légáteresztő és állítható vállpánt. Az Arad hátizsák első ránézésre stílusos olívaszínű megjelenésével el fogja nyerni a tetszését.

A hátizsák belső űrtartalma:
13 l
Súlya:
0,56 kg

 

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 26 cm
Szélesség 16 cm
Magasság 42 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Max. méret

Laptop képátló 14,1 "

Szín

Szín Barna, Zöld
Kód:  GT035t16
Termékszám:  602832
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15