Oldal frissítése

Warmpeace Viking 1200 170 cm, balos zárás

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Warmpeace Viking 1200 170 cm, balos zárás

Amennyiben te is az elhivatott természetimádók közé tartozol, akik az időjárási körülményekkel dacolva akár a leghidegebb helyeken is képesek álomra hajtani a fejüket, nem hagyhatsz semmit a véletlenre. A Warmpeace Viking 1200 egy felsőkategóriás hálózsák, amelyet egész évben kihasználhatsz annak ellenére is, hogy elsősorban a téli körülményekre tervezték. A kacsatoll töltetnek köszönhetően megbízható hőmegtartó képességgel rendelkezik, aránylag magas töltőerővel van töltve (600 cuin). Súlyra könnyűnek mondható, a külső és belső minőségi nylon anyag egyszerű összecsomagolást biztosít. A Warmpeace Viking 1200 hálózsákkal biztos lehet benne, hogy a legjobbat választotta.

Legfontosabb jellemzők

  • A Warmpeace Viking 1200 megbízhatóan megakadályozza a hőveszteséget még a leghidegebb télben is
  • Minőségi anyagok felhasználásával készült (kacsa toll, nylon)
  • Aránylag magas töltőerő (600 cuin)
  • Két hálózsák egymásba csatlakoztatható 
  • Gallér és kapucni rugalmas húzózsinórral

Számos újítás

Az egész évben használható Warmpeace Viking 1200 hálózsák egyszerű módját kínálja két hálózsák összekapcsolásának, egyetlen, nagyobb alvózsákot hozva létre. Kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a remek szigetelés és az elasztikus fejrész. A felhasználók biztosan értékelni fogják a cipzár minőségét, amely a japán YKK által készült, továbbá a belső zsebet. Ha megbízható hálózsákot keresel, amely rendkívül hideg időjárási körülmények között is megállja a helyét és maximális kényelmet nyújt, a Warmpeace Viking 1200 remek választás lesz számodra.

 

Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex

Max. struktúra

Max. magasság 170 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Baloldalt záródó

Tömeg

Tömeg 1 610 g

Szín

Szín Sárga
Kód:  SPT14657a1
Termékszám:  8591037043495
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15