Oldal frissítése

Wahoo TICKR X

4,7 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wahoo TICKR X

Fejlessze fizikai erőnlétét, és szerezzen tökéletest áttekintést a fejlődéséről! A Wahoo TICK RUN kompakt mellkaspánt tökéletes társa lesz futás közben, kerékpáros túrán vagy konditermes edzés során. Megbízhatóan méri pulzusát és az elégetett kalóriák számát.

 

Csatlakozzon okostelefonjához

 

Csatlakoztassa a TICK RUN-t okostelefonjához, így két legyet üthet egy csapásra: információt szerezhet pulzusszámáról, az elégetett kalóriák számáról, valamint a megtett távról, átlagsebességről és tempóról. Az eszköz vízálló, így nem kell attól tartania, hogy izzadsága, vagy az eső kárt okozna készülékében. Elhanyagolható tömegének köszönhetően észre sem fogja venni viselés közben. A mellkaspánt CR2032 akkumulátorral akár 12 hónapig használható, amely rendkívül hosszú élettartamnak minősül. A beépített Bluetooth-technológia egyszerű csatlakozást biztosít okostelefonjához. A LED jelzőfények tájékoztatják Önt a telefonhoz való csatlakozásról, valamint a folyamatban lévő pulzusmérésről.

 

Profi edző

A Wahoo Fitness alkalmazással együtt a mellkaspánt jóvoltából profi edző áll az Ön rendelkezésére, aki tanácsot nyújt, mit kellene tennie teljesítményének javítása érdekében. Számos kidolgozott terv közül választhat, a fogyást célzó programon keresztül az állóképesség növelő edzésterven át. Az eszköz számos egyéb alkalmazással használható, pl. Nike+ Running, RunKeeper, stb.

 

Edzés elemzés

 

A TICK RUN X saját beépített memóriával rendelkezik, amely lehetővé teszi működését az okostelefonos csatlakozás nélkül is akár 16 órán át. Sőt, egy speciális gombbal is rendelkezik, amelynek segítségével lényeges pontokat jelölhet ki futás vagy edzés közben. Például megjelölheti fontosként az emelkedőn felfelé történő futást, majd elemezheti, milyen volt közben pulzusa. A speciálisan iOS készülékekhez tervezett 7 Minute Workout alkalmazás emellett rengeteg edzéstippet, illetve bemutató videót és képet tartalmaz. Amennyiben Ön a kerékpározás szerelmesei közé tartozik, biztosan örülni fog a pedálos érzékelő csatlakoztatási lehetőségének, amely további fontos adatokkal szolgál.

 

Kompatibilis készülékek:

Apple iOS

iPhone 4S és újabbak
3. generációs iPad és újabbak, iPad mini, iPad Air
iPod touch (5. gen.)

Google Android

LG G2, G Pro2, G Flex, Vu3.0
HTC One Max, a Mini, egy M8, Nexus 9 Desire modellek (4.3+)
Motorola Moto G, Moto X, Moto E, Moto X
Motorola Droid RAZR M, RAZR HD, RAZR Maxx HD
Motorola Droid Ultra, Maxx, Mini (OS v4.4+ esetén), Turbo
Motorola Nexus 6
Az LG Nexus 4, 5, 7 (2013)
Samsung Galaxy S3 Mini S3, S4, S4 Mini, Active S4, S5, S5 Mini
Samsung Galaxy Note 2 Note 3: 10.1, Note 4
Sony Xperia Z, Z1, Z1 Compact
Sony Xperia Tablet Z Ultra, ZR, ZL
Sony Xperia SP, T, TX, V

Paraméterek

Kapcsolódás

Kapcsolódás Bluetooth, ANT+
Kód:  WHAT02
Termékszám:  WFBTHR02P
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10