Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Wahoo TICKR

4,8 46 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wahoo TICKR

Működik a fizikai állapota, és folyamatosan tökéletes követheti a javulást. Kompakt mellkasi szíj tonmakréla TICKR lesz a tökéletes partner a futás, kerékpározás vagy gyakorlása a fitness center. Megbízhatóan mérni a pulzusszám és az elégetett kalóriákat.

Csatlakozás okostelefon

Csatlakozás TICKR okostelefonjára és kap a feltűnő tandem, amely információt nyújt majd a pulzusszám, elégetett kalóriát és a megtett távolság, átlagsebesség és a lépést. A készülék vízálló, így nem kell aggódnia, hogy káros lenne, hogy mind a verejték vagy eső. Miatt elhanyagolható súlya, hogy az ő teste, vagy érzi magát. A CR2032 tudja használni a készüléket, hogy 12 hónap, ami kiváló állóképességet.

profi edző

A beépített Bluetooth technológia biztosítja az egyszerű csatlakozást az eszközök és az okostelefon. LED kijelző tájékoztat a kapcsolat a telefon és a jelenlegi érzékelő szívfrekvenciát.Vannak ellátva alapprogramokkal hogy segítsen növelni a fitness. A készülék is használható együtt számos más programokat, például. Nike + Running, RunKeeper, diéta és így tovább.

Kompatibilis készülékek:

Apple iOS

iPhone 4S és újabb
iPad 3. gén. és később, iPad mini, iPad Air
iPod touch (5. gén.)

Google Android
Wahoo TICKR mellkasi övet úgy tervezték eszközökön futó Android 4.3 vagy újabb, illetve Bluetooth 4.0. Az alábbi lista tartalmazza nem tesztelt eszközök Android 4.3 és Bluetooth 4.0. Mielőtt vásárol egy terméket javasoljuk, hogy töltse le a Google Playen. 

LG G2, G Pro2, G Flex, Vu3.0
HTC One Max, a Mini, egy M8, Nexus 9 Desire modellek (4.3+)
Motorola Moto G, Moto X, Moto E, Moto X
Motorola Droid RAZR M, RAZR HD, RAZR Maxx HD
Motorola Droid Ultra, Maxx, Mini (OS v4.4+ esetén), Turbo
Motorola Nexus 6
Az LG Nexus 4, 5, 7 (2013)
Samsung Galaxy S3 Mini S3, S4, S4 Mini, Active S4, S5, S5 Mini
Samsung Galaxy Note 2 Note 3: 10.1 4. megjegyzés
Sony Xperia Z, Z1, Z1 Compact
Sony Xperia Tablet Z Ultra, ZR, ZL
Sony Xperia SP, T, TX, V

Paraméterek

Kapcsolódás

Kapcsolódás Bluetooth, ANT+
Kód:  WHAT01
Termékszám:  WFBTHR02
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15