Oldal frissítése

Virágok

Kiegészítők a termékhez

Virágok

A(z) Virágok Iskolatáska aprólékos kidolgozása és hasznossága első pillantásra el fogja nyerni tetszésed. Ezt a nagyszerű iskolatáskát célzottan gyermekek hátára tervezték. Az állítható pántok és a párnázott hátsó rész komfortosabb viselést tesznek lehetővé. Az iskolatáska belső felosztása, 28 l átlagos kapacitása és 8 kg terhelhetősége lehetővé teszi, hogy gyermeked a könyvek mellett egy jó nagy adag uzsonnát is magával tudjon vinni.

Az integrált fényvisszaverő csíkok garantálják, hogy gyermeked nem marad észrevétlen az úton. A(z) Virágok táska érdekes színe teszi igazán egyedülállóvá.

A(z) Virágok iskolatáska legfőbb tulajdonságai

  • A hátizsák hasznos kapacitása 28 l, terhelhetősége pedig 8 kg
  • Beépített fényvisszaverő elemek
  • Ergonomikus formájú párnázott hátsó rész
  • Méretek (hossz x szélesség x magasság): 23 cm × 36 cm × 43 cm

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  HRAif9179
Termékszám:  8595096770484

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05