Oldal frissítése

Viewlux Classic, 8x40

4,4 3 értékelés
17 990 Ft

Viewlux Classic, 8x40

A Viewlux minőségi távcsőve modern kialakítással, amely nem hiányozhat a szabadidős tevékenységek rajongóinak kelléktárából. Az erőteljes és megbízható távcsövet éles képet adó látómezejével és akár nyolcszoros nagyításával nemcsak vadászok fogják értékelni, hanem mindazok, akiknek munkájuk során szükségük van a terepviszonyok pontos feltérképezésére.  

A központi beállító tárcsa és a dioptria korrekció lehetővé teszik a megfigyelt kép gyors és pontos beállítását. A jó fényáteresztő-képességgel rendelkező minőségi optikának köszönhetően a távcső igen jó optikai paraméterekkel rendelkezik. A távcső por- és vízálló, a lencsék pedig a hosszabb élettartam érdekében sapkával védettek. Felülete gumiborítással rendelkezik az erős és kényelmes fogás érdekében. A távcsőhöz tok és szíj is tartozik, amelyek lehetővé teszik annak könnyű hordozhatóságát.

 

Tulajdonságok

  • Nagyítás: 8 ×
  • Objektívátmérő: 40 mm
  • Látómező: 149 m / 1000 m
  • Súly: 680 g

 

 

Paraméterek

Típus

Típus Kétcsövű távcső

Tulajdonságok

Objektív átmérője 40 mm
Nagyítás 8 ×
Valós látómező 65,6 °
Látszólagos látómező 65,6 °
Pupilla átmérő 5 mm

Funkció

Funkció Vízálló

Felszerelés

Felszerelés Szíj
Csomag része Tok

Méret & súly

Szélesség 20,5 cm
Magasság 8,5 cm
Mélység 20 cm
Tömeg 710 g

Szín

Szín Fekete

IPD tengelytávolság

Minimális tengelytávolság 58 mm
Maximális tengelytávolság 72 mm
Kód:  OW350d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5710002000582

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15