Oldal frissítése

Viewlux Classic 10x50

4,8 5 értékelés
17 590 Ft

Viewlux Classic 10x50

A Viewlux modern design csúcstechnológiájú távcsövek, amelyek kötelezőek mindenféle szabadtéri tevékenység rajongói számára . A robusztus és megbízható teleszkóp megnövelt látószöggel, éles képpel és tízszeres nagyítással, a természetjárók számára nagyon hasznos kellék lehet, de a madárles hobby szintű kedvelői is értékelni fogják.

A központi nagy fókusz és a dioptria testreszabása lehetővé teszi a megtekintés gyors és finom beállítását. A kiváló fényáteresztésének köszönhetően ezek a távcsövek nagyon jó optikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A termék porálló, a hosszú élettartamú lencsék pedig pattintós sapkával vannak védve. A távcső felszínét egy gumi réteg borítja, hogy masszívabb legyen és kényelmesebb legyen tartani. A csomag tartalmaz még egy szíjat és egy hevedert is, hogy megkönnyítsék a hordozást.

 

Paraméterek

  • Nagyítás: 10 ×
  • Lencse: 50 mm
  • Látószög: 99 m / 1000 m
  • Súly: 795 g

 

 

Paraméterek

Típus

Típus Kétcsövű távcső

Tulajdonságok

Objektív átmérője 50 mm
Nagyítás 10 ×
Valós látómező 5,7 °
Látszólagos látómező 57 °

Felszerelés

Felszerelés Szíj
Csomag része Tok

Méret & súly

Tömeg 795 g

Szín

Szín Fekete

IPD tengelytávolság

Minimális tengelytávolság 60 mm
Maximális tengelytávolság 70 mm
Kód:  OW350f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5710002000605

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05