Oldal frissítése

Victorinox Climber kés, fekete

4,9 159 értékelés
12 990 Ft

Victorinox Climber kés, fekete

Climber

Különleges zsebkés

A Victorinox 1897 óta gyártja termékeit, ami garancia a legmagasabb minőségre. Ez a különleges zsebkés a VICTORINOX-tól a barkácsolás szerelmeseinek készült és kiváló minőségű, rozsdamentes acél-molibdén ötvözetből. A Climber zsebkés 14 funkcióval rendelkezik és egy praktikus acélkarikával, így könnyen kulcscsomóra, vagy zsinórra helyezhető.

Felbecsülhetetlen segítő

A multifunkciós Climber kés hasznos lesz minden helyzetben és tevékenységnél, amit csak el tudsz képzelni. Felszereltsége és mérete miatt ez zsebkés   felbecsülhetetlen segítő, bárhol is legyél. Hossza összecsukva 91 mm, így könnyedén magadnál tarthatod Climber késed. A kés oldalán található egy csúszózár, amelynek köszönhetően nem fog véletlenül kinyílni. 

VICTORINOX  hegymászó

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 82 g

Teljes hossz

Hossz 9,1 cm

Típus

Típus Zsebkés

Használat

Használat EDC

Funkciók

Funkciók száma 14
Funkciók Kulcstartó, Kés, Olló, Krimpelő, Konzervnyitó, Palacknyitó, Fogpiszkáló, Csipesz, Laposfejű csavarhúzó, Többfunkciós horog, Lyuktágító, Dugóhúzó

Tömeg

Tömeg 82 g

Tulajdonságok

Penge anyaga Rozsdamentes acél
Nyél anyaga Nejlon

Penge

Penge hossza 6 cm
Hossz 9,1 cm

Méretek

Penge hossza 6 cm
Bezárt eszköz hossza 9,1 cm
Kód:  EAY1022
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7611160100214
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15