Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Victorinox Climber kék

4,9 159 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Victorinox Climber kék

hegymászó

Speciális zsebkés

 

A Victorinox cég már1897 óta gyártja termékeit, ami garantálja a legjobb minőséget. A VICTORINOX cég barkácsolóknak is ajánlott speciális zsebkése rozsdamentes króm-molibdén acél pengével van felszerelve. A Climber zsebkés 14 funkcióval és egy praktikus acél kampóval rendelkezik, így a kést könnyen az övére vagy egy zsinórra akaszthatja. 

Felbecsülhetetlen segítőtárs

 

A Climber multifunkciós kés minden lehetséges tevékenységhez alkalmas, amit csak el lehet képzelni. A kés felszerelés és mérete miatt felbecsülhetetlen segítőtárssá válik, bárhol is van. Hossza összecsukva 91 mm, így a Climber zsebkés mindig Önnel lehet, nem lesz vele gondja. A kés oldalán egy csúszó biztosíték is található, amelynek köszönhetően véletlenül nem nyílhat ki.

 

VICTORINOX  hegymászó

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 82 g

Méret

Teljes hossz 151 mm
Penge hossza 60 mm

Anyag

Penge anyaga Rozsdamentes acél

Funkciók száma

Funkciók száma 14

Teljes hossz

Hossz 9,1 cm

Használat

Használat Úti, EDC

Penge

Penge hossza 6,5 cm
Hossz 6,5 cm

Tömeg

Tömeg 82 g

Funkciók

Funkciók száma 14
Funkciók Kulcstartó, Kés, Olló, Krimpelő, Konzervnyitó, Palacknyitó, Fogpiszkáló, Csipesz, Lyukasztó, Többfunkciós horog, Lyuktágító, Dugóhúzó

Típus

Típus Zsebkés

Tulajdonságok

Penge anyaga Rozsdamentes acél
Nyél anyaga Nejlon

Méretek

Penge hossza 6,5 cm
Bezárt eszköz hossza 9,1 cm
Kód:  EAY1022b
Termékszám:  7611160105981

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15