Oldal frissítése

Vicfun Set A

4,8 9 értékelés
12 890 Ft

Vicfun Set A

 

Vicfun a Victor International 100%-os leányvállalata - a tollaslabda felszerelések egyik vezető márkája. A Victor alkalmazottainak több mint tíz éves tapasztalata és szakértelme tükröződik a Vicfun termékek minőségében. Vicfun "vízparti és a kerti" sportfelszerelésekre specializálódott. A tollaslabda készletek, hálók és gyorstollaslabda felszerelések széles skáláját kínálja. Ez széles skáláját kínálja a tollaslabda készlet, hálózatok és berendezések sebesség tollaslabda. A termékek között megtalálhatók pingpong, röplabda és hoki eszközök is. 

A komplett felszerelés, beleértve a hálót is

A készlet tartalmazza a négy tollaslabdaütőt edzett acélból, a három nejlon tollaslabdát, a két állítható magasságú teleszkópos rudat, az időjárásálló hálót és a négy csapot. Mindehhez praktikus tárolótok is tartozik. Az ütők edzett acélból készültek, elsősorban szabadidős játék céljára.

A robosztus teleszkópos rudak különlegessége, hogy porszórt borítás védi őket, így más sportokhoz is használhatók. A rudak és a rögzítőcsapok mostoha időjárás esetén is biztosan tartják a hálót. Más Vicfun készletekhez képest, ez a szett kétszer annyi ütőt tartalmaz, így garantáltan kétszeres a szórakozás is. Vigye magával ezt a tollasfelszerelést nyaraláshoz, a családnak és a barátoknak biztosan nagy örömet szerez vele.

 

A készlet tartalma:

4 × edzett acél ütő
3 × nylon labda
1 × stabil, állítható háló
2 x teleszkópos rúd
4 × rögzítő csap

Kód:  SPT329
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005543795013
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10