Oldal frissítése

Vango Stargrove II Herbal 600XL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vango Stargrove II Herbal 600XL

A Vango Stargrove II Herbal 600XL egy nagyszerű sátor mindenkinek, aki szeretne hosszabb időt tölteni a természetben, ugyanakkor olyan minőségi sátorra van szüksége, amelyre bármilyen helyzetben számíthat. A Vango Stargrove II Herbal 600XL sátor nagy belső teret kínál akár 6 személy elhelyezésére. A sátor hálótere olyan réteggel rendelkezik, amely megakadályozza a napfény beszűrődését, ennek köszönhetően a nap bármely szakaszában nyugodtan pihenhetsz a sátorban. A belső hálós panelek gondoskodnak a folyamatos légáramlásról. Továbbá a sátor rögzíthető függönyökkel érkezik, így a magánszférában sincs hiány. A Vango Stargrove II Herbal 600XL sátor belsejét tágas tárolózsebek és praktikus akasztófül jellemzi, utóbbira rögzítheted az elemlámpát is. Természetesen praktikus hordtáskával is büszkélkedhet, így könnyedén és gyorsan viheted magaddal a sátrat.

A Vango Stargrove II Herbal 600XL sátor legfontosabb jellemzői

  • A vízoszlop magassága 3000 mm
  • Ellenálló és tartós laminált felépítés
  • Tömege 23 kg
  • Praktikus hordtáska
  • Sátor nagy belső térrel akár 6 fő elhelyezésére
  • Alagút alakú sátor nagy előtérrel
  • Sötétített hálószoba
  • A nagy ablakokkal tökéletes a kilátás a környékre

Vízálló anyagokból

A Stargrove II Herbal 600XL sátor külső rétege vízálló poliészter anyagból készült, amely könnyedén birkózik meg az akár 3000 mm-es vízoszloppal. A nappali tér elülső része sík, így a Stargrove II Herbal 600XL sátor több hasznos belső teret kínál.

Erős és ellenálló laminált kialakítás

A Stargrove II Herbal 600XL sátor tökéletes stabilitását a jól megmunkált laminált kialakítás biztosítja még nagyon erős szélben is. A szabadalmaztatott Vango TBS II-Tension band system rendszere még az igazán kihívást jelentő körülmények között is páratlan ellenállást nyújt.

Különleges égésgátló felületkezelés

A Vango Stargrove II Herbal 600XL sátor elemei lángálló anyagokból készültek. Ezek az anyagok igazán biztonságosak és megfelelnek az európai biztonsági szabványnak is. A Vango Stargrove sátor tágas előtere ideális ülőhely, a nagy méretű és tiszta Diamond Clear ablakokon pedig tökéletes kilátást élvezhetsz a környezetedre.


Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 6
Forma Alagút
Sátor összetétele Előszobával

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló, BlackOut Bedroom
Vízoszlop nyomás 3 000 mm
Vízszint magassága 10 000 mm
Szerkezet anyaga Üvegszál
Szín Zöld
Tömeg 23 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Poliészter

Típus

Típus Családi

Méret - kibontva

Mélység 700 cm
Szélesség 380 cm
Magasság 210 cm

Méret - csomagolva

Mélység 38 cm
Szélesség 80 cm
Magasság 38 cm
Kód:  SPTvng0154
Termékszám:  5023519186589

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05