Oldal frissítése

Vango Skye Treetops 500

4,0 1 értékelés
81 990 Ft

Vango Skye Treetops 500

A Vango Skye Treetops 500 egy minőségi turista sátor maximum 5 fő számára. A sátor alagút formájú, az alacsony tömegű és rendkívül ellenálló üvegszálas rudak gondoskodnak a sátor tökéletes támasztásáról. Ennek köszönhetően a Vango Skye Treetops 500 sátor könnyedén ellenáll még az erős szélnek is. A szabadalmaztatott Vango TBS II-Tension band system rendszer biztosítja, hogy a sátor megállja a helyét még a szélsőséges időjárási viszonyok között is. A Vango Skye Treetops 500 sátor egy praktikus füllel ellátott utazótáskában érkezik, amely megkönnyíti asátorelcsomagolását. Amennyiben egy megbízható sátrat keresel a természetben töltött időszakra, akkor a Vango Skye Treetops 500 sátor ideális választás számodra.

A Vango Skye Treetops 500 sátor főbb jellemzői

  • Alagút sátor oldalsó bejárattal
  • Üvegszálas szerkezete 3 rúdból áll
  • A Vango sátor 5 fő befogadására képes
  • Alvótér sötét Lights-Out szövettel
  • Szellőzőnyílás a természetes légáramláshoz
  • Tágas hálószoba
  • Szervezőzsebek a hálótérben
  • PVC ablakok a jó láthatóság érdekében
  • A tropikó vízoszlopa 3000 mm
  • Láng-elfojtó technológiával
  • Tömege 9,33 kg

Minőségi külső réteg

A Vango Skye Treetops 500 sátor precízen megmunkált padlóval rendelkezik. A külső rétege kiváló minőségű poliészterből készült magas vízállósággal, könnyedén kibírja az akár 3000 mm-es vízoszlopot is. A Vango Skye Treetops 500 tökéletes vízzel szembeni ellenállásához hozzájárulnak még a precízen ragasztott varratok is.

Biztonságos anyagok

A Vango Skye Treetops 500 sátor részei olyan égésgátló anyagokból készültek, amelyek megfelelnek az európai biztonsági szabványnak is. A Vango Skye Treetops 500 sátor hálótere sötét Lights-Out szövetből készült, amely megszünteti a fény beszűrődését. Ennek hála kifogástalan pihenésben lehet részed még napközben is.

Precíz feldolgozású ablakok

A Vango Skye Treetops 500 sátor kiváló minőségű PVC ablakokkal büszkélkedhet, amely a lehető legtöbb fényt és jó láthatóságot nyújt a sátor belsejében. Továbbá a sátor olyan szellőzőnyílásokkal készült, amelyek biztosítják a természetes légáramlást. A sátor belsejében rugalmas SkyTrack II akasztórendszer került kialakításra, így kényelmesen rögzítheted a különféle kiegészítőidet a sátorhoz.


Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 5
Forma Alagút
Sátor összetétele Előszobával

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló
Vízoszlop nyomás 3 000 mm
Vízszint magassága 10 000 mm
Szerkezet anyaga Üvegszál
Szín Zöld
Tömeg 9,3 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Poliészter

Típus

Típus Családi

Méret - kibontva

Mélység 440 cm
Szélesség 310 cm
Magasság 185 cm

Méret - csomagolva

Mélység 70 cm
Szélesség 25 cm
Magasság 25 cm
Kód:  SPTvng0046
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5023519220856
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15