Oldal frissítése

Vango Nitestar Junior Plum Purple

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vango Nitestar Junior Plum Purple

Rendszeresen a természetben alszik és hálózsákot keres gyermekének? Vásároljon Vango Nitestar Junior hálózsákot. Ez a múmia típusú hálózsák nagyon megér az árát. Ez egy kiváló minőségű, három évszakos hálózsák, ami megbízhatóan megakadályozza a hőveszteséget. A Vango hálózsák kettős szigetelőréteggel rendelkezik, amely extra meleget biztosít a benne alvóknak. A bélés anyaga fésült poliészter, így kiemelkedik tartóssága, és a hálózsák majd sok szezonon keresztül társa lehet gyermekének. A Vango Nitestar Junior hálózsák, a legjobb a fiatal csoportok kirándulásaihoz.

A Vango Nitestar Junior lila hálózsák főbb jellemzői:

  • Múmia hálózsák
  • 100% poliészter - a hálózsák meleg és légáteresztő
  • Önzáró 2-utas zipzár
  • A Vango hálózsák a nyakánál összehúzható
  • Kompresszió, madzagos tárolózsák – csökkenti a csomagolási térfogatot
  •  Állítható váll szigetelés
  •  Belső zseb telefonokhoz és iratokhoz

A Vango Nitestar Junior hálózsákba nagyon könnyű belebújni. Egy nagyon szuper tulajdonsága egy tökéletes helyre elhelyezett belső zseb, ahol gyermeke elhelyezheti a mobiltelefonját, mp3 lejátszóját, illetve egyéb dolgait. A kiválóan szigetelt zipzárak segítenek megtartani a test melegét a hálózsákon belül, még akkor is, ha hideg szellő fúj a zsákon kívül. Ha egy megbízható hálózsákot keres, egy kellemes éjszaka eltöltésére gyermeke számára, a Vango Nitestar Junior tökéletes választás lesz!

Paraméterek

Alkalmazás

Használat Gyerek
Évszak Nyári
Töltelék Üreges szál

Max. struktúra

Max. magasság 155 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Baloldalt záródó

Tömeg

Tömeg 1 300 g

Szín

Szín Lila
Kód:  VNG1015
Termékszám:  SBMNITESTP3JS51

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05