Oldal frissítése

Vango Nitestar Junior Cobalt

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vango Nitestar Junior Cobalt

Rendszeresen a természetben alszik és hálózsákot keres a gyermekének? Vásároljon Vango Nitestar Junior Cobalt  hálózsákot. Ez a múmia típusú hálózsák nagyon megér az árát. Ez egy kiváló minőségű, három évszakos hálózsák, ami megbízhatóan megakadályozza a hőveszteséget. A Vango hálózsák kettős szigetelőréteggel rendelkezik, amely extra meleget biztosít a benne alvóknak. A bélés anyaga fésült poliészter, így kiemelkedik tartóssága, és a hálózsák majd sok szezonon keresztül társa lehet gyermekének. A Vango Nitestar Junior Cobalt hálózsák, a legjobb a fiatal csoportok kirándulásaihoz.

A Vango Nitestar Junior Cobalt hálózsák főbb jellemzői:

  • Múmia hálózsák
  • 100% poliészter - a hálózsák meleg és légáteresztő
  • Önzáró 2-utas zipzár
  • A Vango hálózsák a nyakánál összehúzható
  • Kompresszió, madzagos tárolózsák – csökkenti a csomagolási térfogatot
  •  Állítható váll szigetelés
  •  Belső zseb telefonokhoz és iratokhoz

A Vango Nitestar Junior Cobalt hálózsákba nagyon könnyű belebújni. Egy nagyon szuper tulajdonsága egy tökéletes helyre elhelyezett belső zseb, ahol gyermeke elhelyezheti a mobiltelefonját, mp3 lejátszóját, illetve egyéb dolgait. A kiválóan szigetelt zipzárak segítenek megtartani a test melegét a hálózsákon belül, még akkor is, ha hideg szellő fúj a zsákon kívül. Ha egy megbízható hálózsákot keres, egy kellemes éjszaka eltöltésére gyermeke számára, a Vango Nitestar Junior Cobalt tökéletes választás lesz!

Paraméterek

Alkalmazás

Használat Gyerek

Max. struktúra

Max. magasság 155 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Baloldalt záródó

Tömeg

Tömeg 1 300 g

Szín

Szín Kék
Kód:  VNG1014
Termékszám:  SBMNITESTC17S51

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20