Oldal frissítése

Vango Longleat II Herbal 800XL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vango Longleat II Herbal 800XL

A Vango Longleat II Herbal sátor elegendő helyet kínál akár 8 fő számára. A sátor laminált kialakítással és tükrözött alaprajzzal készült, ezért a belsejében a két külön hálóteret egy nappali tér osztja ketté középen. A Vango Longleat II Herbal 800XL sátor ideális választás a gyermekes családoknak, hiszen nagy hálótérrel rendelkezik és kényelmesen tartózkodhattok benne napközben is. Emellett a sátrat tárolózsebek, az elemlámpák számára kialakított akasztók és Climate ablakok jellemzik, utóbbi segítségével könnyedén szabályozhatod a sátor belső hőmérsékletét. Továbbáezek az ablakok gondoskodnak a tökéletes kilátásról a környezetedre. A sátor egy olyan hordtáskával érkezik, amely elég nagy a sátor gyors és zökkenőmentes visszacsomagolásához.

A Vango Longleat II Herbal 800XL sátor legfontosabb jellemzői

  • A Vango sátor hálótere sötétített
  • Tágas sátor akár 8 fő számára
  • Tömege 20,2 kg
  • Ellenálló felfújható kialakítás
  • Lángcsökkentő technológiával
  • A tropikó vízoszlopa 3000 mm
  • Zsebek a hálótérben a holmik tárolására
  • Alagút alakú sátor előtérrel

Magas vízállóság

A Vango Longleat II Herbal 800XL sátor külső rétege kitűnő minőségű vízálló poliészter anyagból készült, amely könnyedén birkózik meg az akár 3000 mm-es vízoszloppal. A sátor varrott padlója is vízálló, így nem szükséges amiatt aggódnod, hogy nedves lesz a talajtól. Ez a padló gondoskodik még a komfortos környezetről is a kellemetlen rovarok nélkül.

Tűzálló anyagokból

A Vango Longleat II Herbal 800XL sátor elemei olyan lángálló anyagokból készültek, amelyek megfelelnek az európai biztonsági szabványnak is. A Vango Longleat II Herbal sátor hálótere sötétített, amely páratlan módon akadályozza meg a napfény beszűrődését a nyugodt alvás érdekében bármikor a nap folyamán.

Minőségi laminált kialakítás

A Vango Longleat II Herbal 800XL sátor olyan szilárd és ellenálló laminált kialakítással büszkélkedhet, amely tökéletes stabilitást biztosít. A szabadalmaztatott Vango TBS II-Tension band system rendszernek hála a sátor ellenáll még a megpróbáltatást jelentő időjárási viszonyoknak is.


Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 8
Forma Alagút
Sátor összetétele Előszobával, Két hálószobával

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló, BlackOut Bedroom
Vízoszlop nyomás 3 000 mm
Vízszint magassága 10 000 mm
Szerkezet anyaga Üvegszál
Szín Zöld
Tömeg 20,2 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Poliészter

Típus

Típus Családi

Méret - kibontva

Mélység 700 cm
Szélesség 260 cm
Magasság 200 cm

Méret - csomagolva

Mélység 36 cm
Szélesség 78 cm
Magasság 36 cm
Kód:  SPTvng0153
Termékszám:  5023519186022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15