Oldal frissítése

Vango Edoras SkyBlue 500XL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vango Edoras SkyBlue 500XL

Amennyiben minőségi sátrat keresel hosszú élettartammal, amely tágas belső térrel rendelkezik, akkor a Vango Edoras SkyBlue 500XL sátor megfelelő választás számodra. A sátor felfújható kialakítása alagút formájú, kényelmes férőhelyet nyújt akár 5 személy számára. Két tágas hálótérrel rendelkezik, így a felhasználóknak a magánszféra sem jelent problémát. A sátor belsejében tárolózsebek kerültek kialakításra a különféle tárgyak elhelyezésére. A praktikus hordtáskába gyorsan becsomagolhatod és kényelmesen szállíthatod a sátrat, bárhol is legyél éppen. A sátor olyan nagyméretű beépített ablakokkal büszkélkedhet, amelyeken keresztül nagyszerű kilátásban lehet részed a környezetedre. A Vango Edoras SkyBlue 500XL sátor nagyszerű társ a barátokkal vagy családdal a természetben kényelmesen töltött időszakra.

A Vango Edoras SkyBlue 500XL sátor főbb jellemzői

  • Alagút alakú sátor
  • Vízoszlopa 5000 mm
  • 2 hálótérrel
  • Tömege 30,6 kg
  • A sátor kialakítása felfújható
  • Praktikus hordtáskával
  • Nagy ablakok a tökéletes kilátás érdekében
  • Tágas zsebek a sátor kiegészítőinek tárolására

Magas vízállóság

A Vango Edoras SkyBlue 500XL sátor külső rétege kitűnő minőségű vízálló poliészter anyagból készült, amely könnyedén birkózik meg az akár 5000 mm-es vízoszloppal. Ennek a minőségi kialakításnak és a szabadalmaztatott Vango TBS II-Tension band system rendszernek köszönhetően a sátor ellenáll még a szélsőséges időjárási viszonyoknak is.

Egyszerű megépítés

A Vango Edoras SkyBlue 500XL sátor az AirBeam technológiával készült, ennek hála könnyedén és hamar, néhány perc alatt megépítheted a sátrat. A Vango Edoras SkyBlue 500XL sátor emellett új AirSpeed rendszerű szelepekkel is büszkélkedhet, amelyek könnyedén hozzáférhetőek és jóval könnyebbé teszik a sátor felfújását.

Rendkívül biztonságos anyag

A Vango Edoras SkyBlue 500XL sátor égésgátló anyagát a Fire Retardant technológiával készítették, megfelel az európai biztonsági szabványnak. A Vango Edoras SkyBlue 500XL sátor hálótere különleges sötét Nightfall szövettel készült, amely megakadályozza a fény beszűrődését. Ennek köszönhetően a Vango Edoras SkyBlue 500XL sátorban zavartalan alvásban lehet részed még napközben is.


Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 5
Forma Alagút
Sátor összetétele Előszobával, Két hálószobával

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló
Vízoszlop nyomás 5 000 mm
Vízszint magassága 10 000 mm
Szerkezet anyaga Felfújható cső
Szín Kék
Tömeg 30,6 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Poliészter

Típus

Típus Családi

Méret - kibontva

Mélység 650 cm
Szélesség 370 cm
Magasság 215 cm

Méret - csomagolva

Mélység 50 cm
Szélesség 73 cm
Magasság 48 cm
Kód:  SPTvng0152
Termékszám:  5023518819501

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05