Oldal frissítése

Vango Celino Air Sky Blue 400

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vango Celino Air Sky Blue 400

A Vango Celino Air Sky Blue sátor lenyűgöz mindenkit, aki élvezi a kempingezést és a természetben töltött időt. Ez az alagút formájú sátor előtérrel, minőségi felfújható szerkezettel érkezik. A Vango Celino Air Sky Blue 400 sátrat tágas belső tér jellemzi, ideális 4 fő számára. A sátor külső rétege 4000 mm-es vízoszlopig vízálló, tehát megbízható védelmet nyújt még az erős esőzések esetén is. A minőségi hordtáskát használhatod a sátor biztonságos és kényelmes szállításához. Amennyiben sátrat keresel a barátokkal vagy családoddal töltött kempingezéshez, a Vango CelinoAir Sky Blue 400 sátor remek választás.

A Vango Celino Air Sky Blue 400 sátor főbb jellemzői

  • Tömege 16,1 kg
  • Felfújható kialakítású sátor
  • Minőségi égésgátló anyagokból
  • Sátor 4 fő részére
  • Alagút sátor előtérrel
  • A külső réteg 4000 mm-ig vízálló
  • Állítható részek a napfény ellen
  • Hordtáskával

Különleges kezelés a nagyobb biztonság érdekében

A Vango Celino Air Sky Blue 400 sátor anyagát a Fire Retardant technológiával készítették és megfelel az európai biztonsági szabványnak. A Vango Celino Air Sky Blue 400 sátor hálótere különleges sötét Nightfall szövettel készült, amely megakadályozza a fény beszűrődését. Ennek köszönhetően a Vango Celino Air Sky Blue 400 sátorban tökéletes pihenésben lehet részed még napközben is.

Gyors összeállítás

A Vango Celino Air Sky Blue 400 sátor az AirBeam technológiával készült, ennek hála könnyedén és rövid idő alatt megépítheted a sátrat. A Vango Celino Air Sky Blue 400 sátor emellett új AirSpeed rendszerű szelepekkel is büszkélkedhet, amelyek könnyedén hozzáférhetőek és bármilyen helyzetben jóval könnyebbé teszik a sátor felfújását.

A külső réteg vízállósága magas

A Vango Celino Air Sky Blue 400 sátor precízen megmunkált padlóval rendelkezik. A külső rétege kitűnő minőségű poliészterből készült magas vízállósággal, könnyedén kibírja az akár 4000 mm-es vízoszlopot is. A Vango Celino Air Sky Blue 400 tökéletes vízzel szembeni ellenállásához hozzájárulnak még a precízen ragasztott varratok is.


Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 4
Forma Alagút
Sátor összetétele Előszobával

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló
Vízoszlop nyomás 4 000 mm
Vízszint magassága 10 000 mm
Szerkezet anyaga Felfújható cső
Szín Kék
Tömeg 16,1 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Poliészter

Típus

Típus Családi

Méret - kibontva

Mélység 455 cm
Szélesség 265 cm
Magasság 190 cm

Méret - csomagolva

Mélység 30 cm
Szélesség 63 cm
Magasság 30 cm
Kód:  SPTvng0147
Termékszám:  5023519026304

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05