Oldal frissítése

UrbanStar Harley BLACK

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UrbanStar Harley BLACK

Tegyen egy kört a parkban ezzel a kifinomult, elektromos UrbanStar robogóval, akár vásárolni, akár  dolgozni menjen is! A robogó nagyon precíz kialakítású, emlékeztet a híres Harley Davidson motorkerékpárra. Hihetetlen tulajdonságai közül kiemelkedik a 70 km-es kiváló hatótávolsága,  a maximum 25 km /  órás végsebessége  és minden kötelező felszerelés, amelyet nem szabad kihagyni egyetlen szállítójárműből sem.  Alap meghajtó-egysége egy 1000 W teljesítményű elektromos motor , amelyet egy 60V teljesítményű,  12 Ah kapacitású lítium-akkumulátor lát el .

A Harley UrbanStar elektromos robogók főbb jellemzői

  • Jól megtervezett elektromos robogó
  • Első és hátsó lámpák, beleértve a féklámpát is
  • Hatótávolság 70 kilométerig
  • Jó rugózás a nehéz terepen történő jobb áthaladás érdekében
  • Maximális terhelés 180 kg
  • A robogó max. állásszöge 30 °
  • Könnyű működtetés
  • A vezetéséhez nem kell vezetői engedély

Stílusos robogó, amit  mindenki keresni fog

A már önmagában  is jól  megtervezett UrbanStar  robogók természetesen el vannak látva minden kötelező elemmel,  beleértve a biztonsági elemeket is.   Az első lámpák  LED- es megvilágításúak,  a hátsók pedig klasszikusak, beleértve a  féklámpát is. Természetesen vannak irányjelzők is rajta, ezért úgy fogja magát érezni, mintha egy  igazi gépet / motort vezetne. A hatékony fékezésről a  mindkét keréken meglévő hidraulikus fékek gondoskodnak. 

A kényelem kedvéért a hátsó üléstámla úgy van kialakítva, hogy akár hosszabb távon is elegendő hely legyen a problémamntes utazáshoz. Széles abroncsok garantálják a kiváló irányíthatóságot, és kiválóan leküzdik az út egyenetlenségeit. Van egy  első és hátsó felfüggesztés / rugó, amely növeli a vezetés élvezetét  rosszabb terepen is.   

Kód:  SPTesin019
Termékszám:  8595584300124

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20