Oldal frissítése

UOVision UM 595 vadkamera + ajándék 16 GB SD kártya

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

UOVision UM 595 vadkamera + ajándék 16 GB SD kártya

Szüksége van egy hatékony módra, amellyel figyelemmel kísériheti a faházát vagy a kunyhóját? Vagy diszkrét segítséget keres játéknézéshez, gyümölcsös megfigyeléséhez vagy egy parkoló autó, esetleg egy telek szemmel tartásához? Biztomnságban akarja tudni az otthona kül-, és beltéri területeit? Most megérkezett egy eszköz, amellyel mindezt egyszerre megvalósíthatja. Ez egy fotopast UM 595 2G a cseh székhelyű cég, az UOVision forgalmazásában, amely az UM 565 GSM modell utódja. Hozzá képest kiemelkedik a rendszer továbbfejlesztett lezárása a lábujj klippel és a dióda egység teljesen láthatatlan fénye.  Egy olyan eltávolítható szűrővel van lefedve, amely csökkenti a napközbeni tükröződést.  Az UM595 2G olyan lehetőséget is kínál a felhasználó számára, hogy Bluetoothon vagy WiFin keresztül módosítsa a kamera beállításait és SD kártyás tárolást iis biztosít, sőt a csomagban most egy ajándék 16 GB-os SD kártya is található.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Felbontás : akár 12 megapixel
  • Akár 15 méteres környezetben való kivilágítás, a láthatatlan LED-eknek köszönhetően
  • Automatikus korrekció 
  • Redőny válasz csak 0,9
  • Automatikus transzkripció az SD kártyára
  • Támogatja a Bluetooth és WiFi SD-t
  • egyszerűen kezelhető
  • Robusztus és tartós kialakítás
  • Telepíthető MMS és a GPRS beállítások a belső memórián keresztül
  • Cseh menü
  • Rendkívüli ellenállású elemek  - 12 × AA
  • A csomag része a 16 GB SD kártya

Tökéletes áttekintést nyújt mindenre, ami a látószögén belül történik

A UOVision Fotopast márka a masszív, teljesen lezárt tervezéssével manapság a legjobb megoldás a bűnözők távol tartására, felismerésére. Az  UM 595 2G modell letisztult cseh menüvel egyszerű működést és könnyű kezelhetőséget biztosít. Számos egyedi modult tartalmaz amelyek csak megédesítik a felhasználói élményt.  Ez magában foglalja a kamera pozícionálását és az MMS és GPRS telepítését a legtöbb európai országban a belső tárhelyen. A jobb minőségű képek és az ultra csendes működés biztosítja a mechanikus IR függöny szükségtelenségét. A lopás ellen a készülék fel van szerelve egy címkével ellátott IMEI GSM kóddal, amely biztosítja a könnyebb nyomon követhetőséget. 

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 745 g

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége 12 Mpx
Érzékelő felbontása 5 Mpx

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara 20 m

Tulajdonságok

Funkciók IR lámpa
Vízhatlan IPX6
Konnektivitás GSM

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Akkumulátor típusa AA
Akkumulátorok száma 12 db
Max. akkumulátor élettartam 364 nap
Kód:  CEL005g
Termékszám:  1604-004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20