Oldal frissítése

Unihoc Cavity Youngster 36 neon green 60 Jobbos

Kiegészítők a termékhez

Unihoc Cavity Youngster 36 neon green 60 Jobbos

Minden floorball játékos felszerelésének alapvető része a jó floorball ütő. De hogyan válasszuk ki a megfelelőt, amikor tucatnyi, ha nem százféle típus közül választhatunk? Ez, természetesen, több tényezőtől függ, mint például a játékstílustól vagy attól, milyen szinten floorballozik valaki, továbbá a játékos magassága és tudása is befolyásolhatja a döntést.

A 36-os keménységű Unihoc CAVITY Youngster floorball ütő ideális választás a legfiatalabb sportolók számára. A Nino ütőfejet kifejezetten a legfiatalabb játékosok számára fejlesztették ki. A könnyebb használat érdekében a Nino ütőfej méretét lecsökkentették. A méretcsökkentéssel egy időben az ütőfej tömege is csökkent, ezzel párhuzamosan sikerült azt elérni, hogy a labda irányíthatósága javult. A nyél, a lágyabb shaftnek köszönhetően, ideális alap a labda irányításának elsajátításához és gyakorlásához.

A lágy nyél a labdakezelésben és irányításában nyújt segítséget, az erős ütőfej pontos lövéseket biztosít. Az X-ercise borítás kényelmes fogást és csúszásmentes felületet garantál, az elegáns design szemet gyönyörködtető. Az ütőt jobbos ütőfogáshoz tervezték, hossza miatt a legfiatalabb játékosok számára is kiválóan alkalmas.

Keménység:
36 mm

Grip:
X-ercise

A nyél formája:
Kerek

Az ütőfej típusa:
Nino

Gyártó:
Unihoc

IFF tanúsítvány:
Igen

Kialakítás:
Jobbos

Hossz:
60 cm

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek

Ütő hossza

Rúd hossza 60 cm

Orientáció

Orientáció Jobbos

Anyag

Anyag Kompozit

Fogantyú formája

Fogantyú formája Kerek

Szín

Szín Zöld, Sárga

Penge típus

Penge Cavity
Kód:  SPT346
Termékszám:  7391876097922

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20