Oldal frissítése

Umbro Funster Sweat Grey S méret

Kiegészítők a termékhez

Umbro Funster Sweat Grey S méret

Amikor a sport és szabadidős tevékenységek jól megérdemelt pihenés értékelni fogják a kényelmet, amit megengedhet magának Umbro melegítőben Funster. Tökéletesen illeszkedő kialakítás és modern megjelenés kombinálva kellemes anyagi luxus, hogy csak akkor kap a márka Umbro.

Sweatpants készült keverék a pamut és poliészter. Alsó lábszár egy gumiszalaggal varrott tökéletesen tapadjon a láb, úgy, hogy a lába nem zavarja a mozgást, és még sincs merevség, illetve nem érinti az Ön kényelmét. Praktikus zsebek cipzárral szolgálja a szabadtéri tevékenységek, mint egy menedéket a telefon vagy a billentyűk. Modern vágott tökéletesen illeszkedik bármilyen típusú szervezet. Az Umbro melegítőben Funster teljes mértékben koncentrálni a kedvenc tevékenysége.

Kód:  SPT6048
Termékszám:  6410741507951

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20