Oldal frissítése

Umbro Egyensúlyozó félgömb

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Umbro Egyensúlyozó félgömb

Szeretnéd, ha jobb lenne a tartásod? Ebben az esetben hasznodra válhat a remek Umbro egyensúly labda. Ez az egyensúlyozó félgömb a belső és külső izomegyensúly fejlesztésére szolgál, és stimulálja a test stabilizációs rendszerét. Igazán széles körű felhasználási lehetőségekkel rendelkezik mind a fitnesz területén, mind a rehabilitációban, valamint a különféle edzésstílusokban. A szuper Umbro egyensúlyozó félgömb designját kék szín teszi teljessé.

A pompás Umbro Egyensúlyozó félgömb egyensúly labda fontosabb jellemzői

  • A príma Umbro egyensúly labda segít neked, ha szükség van az egyensúly javítására, de jó szolgálatot tesz izomerősítésnél is
  • Fel van szerelve masszázsra alkalmas elemekkel
  • Kék színben készítették, amely remekül illik hozzá
  • A csomag tartalma: egyensúlyozó korong
  • A minőségi Umbro egyensúly labda nem foglal túl nagy helyet, és bármikor elő lehet venni egy gyors vagy épp lassú edzéshez

A minőségi Umbro egyensúlyozó labda nagyszerű megoldás, ha fontos, hogy újra jó formában légy

A praktikus Umbro egyensúlyozó labdával azon túl, hogy szórakoztató módon edzhetsz, hatékonyság tekintetében sem kell beérned a minimummal. Az egyensúlyozó félgömb különféle felületekkel büszkélkedhet, amelyek elsősorban a lábak és más testrészek vérkeringésének a serkentésére és masszírozására szolgálnak.

Átmérő:

3,3 cm

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Típus

Típus Alátét

Tulajdonságok

Tulajdonságok Masszázs

Csomag

Csomag tartalma Egyensúlyozó korong

Átmérő

Átmérő 3,3 cm
Kód:  SPTumb422
Termékszám:  8711252240640

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10