Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

UMAX U-Band 120HR, fekete

4,4 44 értékelés

UMAX U-Band 120HR, fekete

A(z) UMAX U-Band 120HR, fekete okos karkötőt nők és férfiak egyaránt viselhetik. Első pillantásra elvarázsol a(z) fekete poliuretán szíjával. A(z) UMAX okoskarkötő zökkenőmenetesen kommunikál a(z) Android és iOS rendszerrel, mégpedig Bluetooth és USB interfészen keresztül. A mindennapi viseleten kívül miden bizonnyal értékelni fogod az NFC kapcsolatot, amely lehetővé teszi a kártyamentes, azaz az érintés nélküli fizetést. A megbízható pulzusmérő egy elengedhetetlen segédeszköz az aerob és anaerob mozgási zóna meghatározásához és a céljaid hatékonyabb eléréséhez. Általános használat mellett az okoskarkötő akkumulátorának működési ideje 168 óra. Így nem kell félned attól, hogy sportolás közben váratlanul lemerül. A(z) UMAX U-Band 120HR, fekete aktivitásmérőt úgy alakították ki, hogy ellenálljon a levegő páratartalmának, viszont vízzel nem kerülhet kapcsolatba. Az akkumulátor állapotának megjelenítése természetesen abszolút magától értetődő.

A(z) UMAX U-Band 120HR, fekete fitnesz karkötő alapvető jellemzői

  • Pulzusszám mérése közvetlenül a csuklón
  • A hét napja és ébresztőóra funkció
  • A(z) UMAX által tervezett aktivitásmérő felszereltségéből a(z) gyorsulásmérő érzékelő sem hiányzik
  • A(z) UMAX U-Band 120HR, fekete fitnesz karkötőt a következő funkciókkal is ellátták: értesítés mobilról, rezgés, akkumulátor állapota és alvásfigyelő
  • A(z) okoskarkötő olyan sportfunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) pulzusmérés, alvásfigyelés , lépésszámláló és távolságmérés
  • Kompatibilis a(z) Android és iOS rendszerrel

A(z) UMAX U-Band 120HR, fekete meglep a felszereltségével

A(z) UMAX U-Band 120HR, fekete okoskarkötő lenyűgöz az intelligens funkcióival. A funkcionális értesítéseknek köszönhetően sohasem maradsz le semmiről. Ez az okoskarkötő rezgéssel is felhívja a figyelmedet a fontos információkra.

A(z) UMAX U-Band 120HR, fekete okoskarkötő a személyi edződ lesz

A(z) UMAX U-Band 120HR, fekete a következő aktivitások mérésére szolgál: futás, fitnesz és séta. Például az alvásfigyelő funkció méri a REM fázis hosszát. Ezenfelül tanácsot ad, hogyan javíts az alvási ciklusodon és ennélfogva több energiád legyen napközben. Az integrált lépésszámláló éjjel-nappal méri az aktivitásod és statisztikai adatokkal ösztökél a mozgásra.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8, iOS 7

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Üveg Műanyag

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Tömeg 20 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Rezgés, Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Fitnesz, Séta
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Ébresztőóra

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh
Felület nyelve Cseh

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 240 óra (10 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Kód:  SPTumax08
Termékszám:  8595142717272

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05