Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Újratölthető akkumulátor GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03), 4 db

4,3 14 értékelés
Leárazás -33 %
4 590 Ft 6 490 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 4 590 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 4 450 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több csomag 4 360 Ft/csomag

Újratölthető akkumulátor GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03), 4 db

GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03), 4 db újratölthető elem

Az elemek minden háztartás elengedhetetlen kellékei, hiszen természetes energiaforrásként szolgálnak. Számos elektronikai készülék elemekkel működik, mint például a távirányítók, órák, elemlámpák sőt még néhány gyermekjáték is. A GP ReCyko Pro Professional AAA mikro-ceruza (HR03) újratölthető elem tökéletes a mindennapos felhasználásra. Ezek újratölthető elemek 1,2 V-os feszültséggel. Fő előnyük, hogy sokáig kitartanak és akár 1500 alkalommal újratölthetőek. Hosszú élettartam és stabilitás jellemzi. Az újratölthető elemek Ni-MH cellákkal készültek. A GP ReCyko Pro Professional AAA újratölthető elem 800 mAh-s kapacitással bír. A készletben négy darab elemet találsz az újratöltés lehetőségével, így egyhamar biztos nem szükséges lecserélned azokat.


GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) 4 db újratölthető elem fő jellemzői

  • Az új ReCyko Pro ökológiai termékcsalád GP újratölthető elemei
  • Alkalmas a mindennapi használatra otthoni és professzionális környezetben egyaránt
  • A GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) 4 db elem ideális, pl. távirányítók, zseblámpák és fejlámpák, órák és ébresztőórák stb. számára
  • Rendkívüli üzemidő és hosszú élettartam
  • Az újratölthető elem kapacitása 800 mAh
  • Nagyon hosszú élettartam, akár 1500 ciklus
  • Feltöltött állapotban szállítják, lehetséges az azonnali felhasználása
  • A cellák kémiai összetétele NiMH
  • Üzemi hőmérséklete -20 °C és +50 °C között van 
  • Újrahasznosított anyagokból készült és újrahasznosítható elemek
  • Ezen felül a papírcsomagolás szintén teljesen környezetbarát
  • Elem típusa: mikro-ceruza (AAA)
  • A csomag tartalma: 4× GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) újratölthető elem
  • Az elem garanciaideje 2 év

A ReCyko Pro kíméli a természetet és a pénztárcádat

A GP elemek új, ReCyko Pro termékcsaládja páratlan tulajdonságokat ötvöz - állandóan feltöltött elemek állnak rendelkezésedre bármikor, miközben pénzt takaríthatsz meg, illetve a hagyományos elemekhez képest csökkentett ökológiai lábnyomot hagysz magad után. A GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) 4 darab eleme megfelel pontosan ezeknek a követelményeknek. Alkalmas a mindennapos otthoni vagy professzionális környezetben történő felhasználásra. A ReCyko Pro termékcsalád fokozott teljesítménnyel és mindeközben környezetbarát kialakítással büszkélkedhet, de mindenekfelett hosszú élettartam jellemzi. Emellett, a ReCyko okos töltőjét használva az energiafogyasztás teljesen más dimenzióját ismerheted meg, mint amit megszoktál.


GP ReCyko Pro Professional AAA

Megőrzi a töltöttségét tartós használat nélkül is

A GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) 4 darab újratölthető eleme az EnergyLock technológiával készült, ezért esetükben minimálisra csökken a hagyományos elemek estében előforduló lemerülés. Tehát még hosszú idő eltelte után sem kell feltöltened a ReCyko Pro elemeket, 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy maximálisan megőrzik a kapacitásukat. Ezt a hatást LSD-nek (Low-Self-Discharge) hívják, garantálja, hogy szobahőmérsékleten történő tárolás mellett az elemek 5 évig megőrzik legalább 70%-os töltöttségüket, feltöltés után pedig visszanyerik az eredeti maximális kapacitásukat.

GP ReCyko Pro Professional AAA

Rendkívül hosszú élettartam

Az újratölthető elemek igazán különlegesek, mivel azt feltételezhetjük, hogy nem eldobhatóak. Élettartamuk mindig egy bizonyos számú töltési ciklustól függ. Ami a ReCyko Pro elemeket illeti, ebben a tekintetben remekelnek. Még 1500 feltöltés után is megőrzik eredeti töltési kapacitásukat. Ezáltal a GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) 4 darab elem sok évig kitart melletted, megkíméli a pénztárcádat és a környezetet is.

GP ReCyko Pro Professional AAA

Azonnal használatra kész

A GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) 4 darabos csomag megvásárlásakor nem szükséges várnod az elemek feltöltésére, azonnal felhasználhatod azokat. Feltöltött állapotban érkeznek a gyárból, és mivel képesek rendkívül hosszú időn keresztül megőrizni a töltöttségüket, nem kell amiatt fájnia a fejednek, hogy vajon mennyi időt töltöttek az áruház polcain. Így tehát biztos lehetsz abban, hogy amikor a ReCyko Pro Professional AAA (HR03) elemek megérkeznek az otthonodba, pontosan azzal a töltési kapacitással bírnak majd, mint amit a csomagoláson feltüntetettek.

GP ReCyko Pro Professional AAA

A ReCyko Pro megmenti a bolygónkat

A mai világban kiemelten fontos a környezettudatosság, ennek jegyében készült a ReCyko újratölthető elem is. A Pro Professional AAA (HR03) 4 darab elem legalább 10%-ban újrahasznosított forrásból készült, amely ez idáig a legmagasabb érték a piacon. Emellett az elem több mint 94%-a újrahasznosítható. Másik előnye, hogy a doboz, amelyben a GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) 4 darab elem érkezik, kizárólag csak papírból készült a többi gyártó termékével ellentétben, hiszen minden apró részlet számít.


Minél több GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) elemet használsz, annál jobb

A GP ReCyko Pro újrahasznosítható elemek új környezetbarát termékcsaládja a legmodernebb technológiát alkalmazza az energiafelhasználáshoz, amely napjainkban elérhető a piacon. Amikor megvásárolod a ReCyko Pro Professional AAA (HR03) 4 darabos elemkészletet, számíthatsz arra, hogy ezek az elemek nagyon tartósak és valóban hosszú az élettartamuk. Sőt, jó néhány ciklus után a GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) elemek élettartama még valamivel magasabb is lesz, mint amit a csomagoláson feltüntetettek. Ezeknek a tulajdonságoknak hála a GP ReCyko Pro újratölthető elem ideális választás a mindennapos felhasználásra.

A ReCyko Pro újratölthető elemeket minden ezermester és szakember értékelni fogja

Manapság a legtöbb hordozható készülék vagy kisebb elektronikai eszköz elemmel működik. Így valószínűleg nem szükséges sokáig törnöd a fejedet azon, hogy hol tudnád felhasználni a GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) elemeket. A távirányítótól és az óráktól kezdve egészen a fejlámpákon és elemlámpákon át a műhelyi szerszámokig vagy a munkahelyi hasznosításig végtelen lehetőséged van a ReCyko Pro elemek felhasználásához. Sokoldalú felhasználásra tervezték őket, így bátran használhatod a mindennapokban otthon, a műhelyben vagy akár a természetben a kirándulások alkalmával is. Kielégíti még a legmagasabb elvárásokkal rendelkező felhasználók igényeit is, emellett mivel előtöltött állapotban érkezik, azonnal felhasználható a megvásárlást követően.


GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) újratölthető elem minimális szénlábnyommal (HR03)

Hogyha Te is a szíveden viseled a környezet sorsát, ugyanakkor nem szeretnél lemondani a minőségről, a GP ReCyko Pro a megfelelő választás. Az elemeket már újrahasznosított anyagokból gyártották, továbbá a GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) elem anyagának nagy része is úgy készült, hogy teljes mértékben újrahasznosítható legyen. Sőt, mivel a csomagolás is csupán papírból készült, így az újratölthető elemek teljes csomagolása is újra felhasználható. Amennyiben valóban számít neked a bolygónk sorsa, biztosan Te sem szeretnél felesleges hulladékot termelni, hanem inkább szívesen választasz olyan újrahasznosított és újrahasznosítható termékeket, mint például a négy darabos GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) elem, amely így valóban remek választás számodra.



Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 0,8 Ah
Akkumulátor feszültség 1,2 V
Elem típusa NiMH (nikkel–fém-hidrid)
Töltési ciklusok száma 1 500 ×

Típus

Elem típusa Újratölthető
Akku mérete AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 4 db
Kód:  HM020e19
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1033124080
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10