Oldal frissítése

Uhlsport Progressive Line Sporttáska - fekete / antracit 50 L

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Uhlsport Progressive Line Sporttáska - fekete / antracit 50 L

Az elegáns Uhlsport Progrssive LINE sporttáska minden sportoló számára rendkívül praktkus kiegészítő lehet. Elsősorban focisták számára tervezték, de más sportot kedvelők számára is hasznos lehet. A táska a klasszikus megjelenést nagy mérettel és okos tárolási megoldásokkal kombinálja, így utazáshoz, edzéshez vagy akár konditerembe való látogatáshoz is tökéletes választás.

A sporttárska legfontosabb jellemzői

  • klasszikus sportos design Uhlsport logóval
  • megerősített cipőtároló
  • állítható vállpánt béléssel
  • megerősített alsórész
  • fekete és szürke színben

Praktikusság felsőfokon

Az Uhlsport BASIC LINE sporttáskát két összecsatolható füllel szerelték fel, melyek jól illeszkednek a kézbe, továbbá egy állítható, bélelt vállpánt is található rajta, így a nehezebb tartalmakat akár a vállán is hordozhatja. Nagy előny a megerősített cipőtároló rész, mely a táska alján található. A táska alját szintén megerősítették, így sosem veszti el eredeti alakját. A táska fő rekesze egy kétirányú U-alakú cipzárral nyitható és zárható.

 

Paraméterek

Használat

Sporttevékenységek Futball

Viselési mód

Viselési mód Válltáska
Kód:  SPT5189
Termékszám:  4051309331674

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10