Oldal frissítése

Uhlsport Medusa Nereo - white/petrol/black/fluo red - méret 4

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Uhlsport Medusa Nereo - white/petrol/black/fluo red - méret 4

Ha rendszeresen végzel valamilyen labdajátékot, akkor biztosan tudod milyen nehézségek származnak abból, ha rossz minőségű labdával játszik az ember. Az ilyen eszközökkel nem lehet jól játszani, nem is beszélve az edzésről. Ezért az Uhlsport cég egy sor minőségi labdát kínál nagyon jó áron. Ez a futball labda, beltéri focihoz, futsalhoz készült, és biztosan élvezni fogod vele nem csak a barátokkal való passzolgatást, hanem a professzionális tréninget is. A szilárd és rugalmas anyag kombinációja biztosítja a mindig pontos adogatást és a jó reflexiót.

Legfontosabb jellemzők

  • Futball labda beltéri focihoz (futsalhoz)
  • Tökéletes játékmenet
  • Kopásálló PU borítás

Minden részletében kifinomult

A labda mintás PU anyagból készült, 3D hatással és kopásálló PU felülettel. Belül egy szilárd hólyaggal rendelkezik, amely biztosítja a kiváló játékvezetést és kis reflexiós értékeket. Hála a nagyszerű kezelhetőségének és a gyártáshoz felhasznált kiváló anyagoknak, a labda megfelel az IMS (International Matchball standard) szabványnak.

 

Paraméterek

Labda mérete

Labda mérete 4

Rendeltetés

Rendeltetés Futsal

Gyártási mód

Gyártási mód Varrt

Anyag

Anyag Szintetikus
Kód:  SPT5173
Termékszám:  4051309494621

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05