Oldal frissítése

Uhlsport BASIC LINE 2.0 50 L PLAYERSBAG, fekete/sárga

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Uhlsport BASIC LINE 2.0 50 L PLAYERSBAG, fekete/sárga

Az Uhlsport BASIC LINE sporttáska stílusos kiegészítő bármilyen sportolónak. Elsődlegesen focistáknak készült, de bármilyen más sportrajongó szeretni fogja. Klasszikus felépítésének és jó méretének hála elegendő helyet biztosít, ha csak leugrasz edzeni egyet, meccsre mész, de akkor is ha rövidebb edzőtáborba készült.

Legfontosabb jellemzői

  • Klasszikus sportos design Uhlsport logóval
  • Megerősített rész cipők tárolásához
  • Állítható vállpánt béléssel
  • Megerősített alsó
  • Fekete-sárga színben
  • Méretek: 50 x 28 x 36 cm

Praktikum mindenek felett

Az Uhlsport BASIC LINE táskái két praktikus fogantyúval és egy állítható, párnázott vállpánttal rendelkezik, hogy a nehezebb sporteszközeid is hordozhasd. Biztosan értékelni fogod a megerősített cipőtároló részt, ami a táska alján található, ahogy hasznát veszed majd a táska alján található erősítésnek is, ami mindig megfelelő formában tartja a táskád. A táskát egy felső részen található, U-alakú, mindkét irányban használható zipzárral nyithatod. 

Paraméterek

Használat

Sporttevékenységek Futball

Viselési mód

Viselési mód Válltáska
Kód:  SPT5184
Termékszám:  4051309436485

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15