Oldal frissítése

Tunturi UB20 Utility Bench

4,0 6 értékelés
68 790 Ft

Tunturi UB20 Utility Bench

Alakítson ki otthonában egy effektív fitnesz zónát. A Tunturi UB20 Utility Bench ferde edzőpadnak köszönhetően mindig nagyszerűen fogja magát érezni, fizikailag és mentálisan egyaránt. A benne rejlő lehetőségeket legjobban az egykezes súlyzókkal történő edzés során tudja kihasználni, de más nyomó gyakorlatokat is végezhet rajta. Ennek a padnak a fő előnye az egyszerű és nagyon praktikus konstrukcióban rejlik, amely nem csak tökéletes, de főleg stabil támaszt nyújt. Az edzőpad szilárd, fekete porbevonatú acélból készült és magas teherbírással rendelkezik.

A Tunturi UB40 Utility Bench ferde edzőpad főbb jellemzői

  • Tökéletes kompakt pad
  • Masszív acélszerkezet
  • Egykezes súlyzókkal végzett gyakorlatokhoz
  • Minőségi kárpitozás
  • Állítható háttámla (7 pozíció)
  • Csúszásmentes lábak
  • Kiváló tárolhatóság és kezelhetőség
  • Megfelelő támasz és teherbírás (120 kg)

Ferde edzőpad acél szerkezettel

Tunturi UB20 Utility Bench edzőpad kitűnően tárolható, így edzés után, ha összecsukja, nem foglal sok helyet. Biztosan tetszeni fognak a praktikus kiegészítők, mint pl. a 6 cm vastag, puha, steppelt kárpitozás, a csúszásmentes lábak vagy a háttámla döntő mechanizmus, amelyet akár negatív szögbe is lehet állítani,  így gyakorlatait sokféle megterhelés mellett végezheti.

 

Paraméterek

Jellemzők

Edzhető testrészek Vállak, Hát, Mellkas, Kar, Has

Típus

Típus Döntött

Általános méretek

Mélység 118 cm
Szélesség 98 cm
Magasság 43 cm

Teherbírás

Terhelhetőség 120 kg

Tömeg

Tömeg 11,5 kg
Kód:  SPTtun0029
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717842027868
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05