Oldal frissítése

Tunturi Cardio Fit B20 X-Bike

5 4 értékelés
134 890 Ft

Tunturi Cardio Fit B20 X-Bike

 

Szeretnél javítani az állóképességeden, de a közösségi edzőtermek gondolatától már a hideg is kiráz? Nem szeretnéd telezsúfolni a nappalidat mindenféle edzőgépekkel? Akkor számodra a TUNTURI CARDIO FIT B20 X-Bike szobakerékpár a tökéletes választás! Ez a már sokat bizonyított gyártótól származó, kiváló minőségű masina az otthoni használatra tervezett, összecsukható szobakerékpárok körét gazdagítja. Az általa nyújtott kényelmet, a kompakt méreteket és a csendes működést minden bizonnyal imádni fogod. Mindemellett a stabil keret a még kényelmesebb edzés érdekében számos beállítási lehetőséget biztosít. Végül, de nem utolsó sorban a beépített tablet-tartó is említésre méltó, amely lehetővé teszi, hogy az edzés alatt kedven filmjeiddel, zenéiddel vagy éppen munkával töltsd el az időt.

A TUNTURI CARDIO FIT B20 X-Bike szobakerékpár legfontosabb jellemzői

  • Csendes működésű kerékpár karbantartás szükségessége nélkül, biztonsági övvel
  • A kerékpár minőségi csapágyakkal van felszerelve
  • A szobakerékpár tablet-tartó is rendelkezik
  • A teljesítményt 2 AA elem biztosítja
  • A talapzat egy részét padlószintező kiegyenlítők alkotják
  • A gyártó 2 év garanciát és szervizelést nyújt

Nagyszerű felszereltség

A TUNTURI CARDIO FIT B20 X-Bike szobakerékpár mágneses fékrendszerrel és manuális ellenállás-szabályozással rendelkezik, amelyen belül 8 különböző fokozat közül választhatsz. Az egyedülálló mágneses fékrendszer csendes működést és hosszú élettartamot garantál az edzőgép számára. A bizonyított biztonsági alapjáratnak köszönhetően azonnal megállíthatod az edzést anélkül, hogy kockáztatnád az eszközről való leesést. A tiszta LCD kijelző megbízhatóan jeleníti meg az olyan alapadatokat, mint például az idő, a sebesség, a megtett távolság és az elégetett kalóriák száma. A kormányon található kényelmes, érintésre érzékeny szenzorok a tenyereden keresztül érzékelik a pulzust, és segítséget nyújtanak az edzésed hatékonyságának kiértékelésében. Az edzés maximális kényelméről a kényelmes öv, és az igényeid szerint állítható magasság gondoskodik. Az edzőgép kezelése rendkívül egyszerű. Amikor már nincs rá szükséged, csukd össze, és a szállító görgőknek köszönhetően vidd a kívánt helyre.

Tömeg:
15,5 kg

Lendkerék tömege:
1,3 kg

Terhelhetőség:
110 kg

A gép méretei (ho x szé x ma):
116,5 × 46 × 86 cm



Paraméterek

Tömeg

Tömeg 16 kg

Teherbírás

Terhelhetőség 110 kg

Tulajdonságok és felszereltség

Beállítási lehetőség Ülés vízszintes helyzete, Ülés függőleges helyzete
Számítógép funkciói Elégetett kalóriák, Pulzusfrekvencia
Pulzusmérés Beépített pulzusmérő
Felszerelés Szállítógörgők, Tablet/okostelefon tartó
Tulajdonságok Összecsukható konstrukció
Üzemmódok Kézi

Terhelés

Terhelés szabályozása manuálisan
Terhelési fokok száma 8
Fékrendszer Mágnesfék

Lendkerék

Lendkerék tömege 1,3 kg

Általános méretek

Mélység 103 cm
Szélesség 50 cm
Magasság 130 cm
Kód:  SPTtun0041
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717842028902

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15