Oldal frissítése

Tunturi AB20 Abdominal Bench

5 1 értékelés
34 790 Ft

Tunturi AB20 Abdominal Bench

Alakítson ki otthonában egy effektív fitnesz zónát. A  Tunturi AB20 Abdominal Bench edzőpadnak köszönhetően mindig nagyszerűen fogja magát érezni, fizikailag és mentálisan egyaránt. A benne rejlő lehetőségeket legjobban nem csak a hasizom erősítő gyakorlatok során tudja kihasználni, de az egykezes súlyzókkal végzett erősítő edzés során is. Ennek a padnak a fő előnye az egyszerű és nagyon praktikus konstrukcióban rejlik, amely nem csak tökéletes, de főleg stabil támaszt nyújt. Az edzőpad szilárd, porbevonatú acélból készült és magas teherbírással rendelkezik.

A Tunturi AB20 Abdominal Bench edzőpad főbb jellemzői

  • Állítható multi funkciós pad
  • Masszív acélszerkezet
  • Főleg hasizom erősítéshez
  • Minőségi kárpitozás
  • Csúszásmentes lábak
  • Kiváló tárolhatóság és kezelhetőség
  • Megfelelő támasz és teherbírás

Edzőpad állítható háttámlával

A  Tunturi AB20 Abdominal Bench ferde edzőpad kitűnően tárolható, így edzés után, ha összecsukja, nem foglal sok helyet. Biztosan tetszeni fognak a praktikus kiegészítők, mint pl. puha kárpitozás, a csúszásmentes lábak vagy a kényelmes, habszivacs lábtámasztó. Ezen a padon gyakorlatait sokféle megterhelés mellett végezheti.

 

Paraméterek

Jellemzők

Edzhető testrészek Vállak, Mellkas, Kar, Has

Típus

Típus Döntött

Általános méretek

Mélység 130 cm
Szélesség 33 cm
Magasság 50 cm

Teherbírás

Terhelhetőség 120 kg

Tömeg

Tömeg 8 kg
Kód:  SPTtun0034
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717842027851
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05