Oldal frissítése

Trimm Viper 195 Blue jobboldali kialakítás

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trimm Viper 195 Blue jobboldali kialakítás

A Trimm Viper 195 hálózsák kényelmet biztosít kempingezés, táborozás vagy szabadtéri expedíciók alkalmával. Ez egy paplan szabású hálózsák, amelyet könnyedén és rövid idő alatt alakíthatsz át takaróvá vagy paplanná. A Trimm Viper 195 hálózsák húzózsinóros kapucnival készült, tehát kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bír és mérsékli a hőszivárgást is. Ennek köszönhetően a hálózsák alkalmas a hidegebb tavaszi vagy őszi éjszakákra is. A minőségi Trimm Viper 195 hálózsákot maximum 195 cm magas felhasználóknak tervezték. A hálózsák remekel kompakt méreteivelösszecsomagolt állapotban, csak úgy mint alacsony tömegével, amelyek lehetővé teszik a használatát hosszabb és nagyobb igényű túrák alkalmával is.

A Trimm Viper 195 Blue hálózsák főbb jellemzői

  • Legfeljebb 195 cm-es magasságig
  • Külső része 100% Diamond DWR poliészterből készült 
  • A belső rész kiváló minőségű mikroszálas anyagból készült
  • Komfort hőmérséklet 6 °C, Limit 1 °C, Extrém -14 °C
  • Trimm Viper 195 Blue hálózsák kapucnival
  • Hálózsák jobb oldali rögzítéssel
  • Tömege 1600 g
  • A Trimm Viper 195 Blue hálózsák takaróvá alakítható
  • Méretei összecsomagolt állapotban: 25 × 42 cm
  • Kék színű

Kiváló mikroszálas és vízálló külső rész

A Trimm Viper 195 hálózsák belső részének gyártásakor prémium minőségű 100% PES pongee mikroszálakat használtak, amelynek következménye, hogy a hálózsák megőrzi a remek hőszigetelő tulajdonságait a még igazán megpróbáltatást jelentő körülmények között is. A hálózsák nagyon kényelmes, minden bizonnyal nagyra értékeled az 1600 grammos tömegét, így hosszabb túrákra is magaddal viheted. A Trimm Viper 195 hálózsák külső része PES Diamond DWR anyagból készült, magas vízállósággal. A hálózsák szigetelése 250 g/m2, rögzítése ajobb oldalon található. A Trimm Viper 195 hálózsákot maximum 195 cm magas felhasználóknak készítették.


Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex
Évszak Három évszakos
Töltelék Üreges szál

Max. struktúra

Max. magasság 195 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Négyszögletes
Bekapcsolás Jobboldalt záródó

Tömeg

Tömeg 1 600 g

Szín

Szín Kék
Kód:  SPTtr0082
Termékszám:  8595225483650

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20