Oldal frissítése

Trimm Shark Orange

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trimm Shark Orange

A minőségi és kényelmes Trimm Shark 3/4 hosszúságban biztosítja az egyenetlen terepen való kényelmes alvást. A Trimm márka kiváló minőséget kínál megfizethető áron. A 3 cm vastag anatómiailag kialakított matrac önfelfúvó, könnyű, és egyszerűen tárolható. Ideális kirándulásokhoz, kerékpározáshoz vagy más olyan tevékenységekhez, ahol a minimális teherbírás és csomagtérfogat kívánatos.

Fontosabb jellemzők

  • önfelfújós laticel
  • anatómiai kialakítás
  • 3/4 hosszú
  • könnyű és összenyomható
  • nagyon tartós anyagból készült

Nagyon tartós anyag

Trimm Shark matrac 20D 390T Ripstop PES TPU bevonatú szigetelő réteggel készült. Az anyag ellenáll a kopásnak, horzsolásnak, csúszásnak, és nagyon rugalmas. A jó minőségű anyag biztosítja a hosszú élettartamot, mert nem károsítják a kisebb felületi egyenetlenségek. Ripstop technológia minimalizálja a károkat, mivelkisebb sérülések esetén megállítja a repedések terjedését.

Paraméterek

Típus

Konstrukció Önfelfújó

Tömeg

Tömeg 450 g

Méret - csomagolatlan

Szélesség 51 cm
Hossz 119 cm
Vastagság 3 cm

Méret - csomagolt

Szélesség 11 cm
Hosszúság 26 cm
Vastagság 11 cm
Kód:  SPTsc963
Termékszám:  8595225506694
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20