Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Trigger Point Nano™

5 2 értékelés
11 390 Ft

Trigger Point Nano™

A kellemes masszázsért nem kell messzire menned. A Trigger Point Nano X narancssárga ugyanis úgy lett kialakítva, hogy a lehető leghitelesebben utánozza a masszőr vagy a masszőr ujjait. Egy masszázshengerről van szó, amely segít regenerálódni és enyhíteni a talp és az alkar területének fájdalmát. Felületének köszönhetően használata során szisztematikusan gondoskodik a testedről és a vérellátásáról, ami által több oxigén és tápanyag jut a szövetekbe. A narancssárga színű változat puhább, de keményebb fekete is kapható.

A Trigger Point Nano X Narancssárga fő jellemzői

  • A Trigger Point Nano X masszázshenger az igazi masszázs élményét nyújtja
  • Enyhíti a fájdalmat, és megkönnyebbülést nyújt a talp és az alkar területének
  • Különleges felületnek köszönhetően javítja a szövetek vérkeringését és oxigénellátását

Paraméterek

Henger tulajdonságai

Szín Narancssárga
Hossz 17 cm
Átmérő 7 cm
Típus Masszázs
Kód:  SPTsc1007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3700006350525

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10