Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Trigger Point Grid Stk X - Black

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trigger Point Grid Stk X - Black

Ha izmaid merevek, de nincs lehetőséged rendszeresen masszázsra járni, akkor a Trigger Point masszázseszközök hozzák el a megkönnyebbülést. A Grid STK X masszázsrúd fellazítja a merev izmokat. A hordozható habszivacs henger különleges kialakítású háromdimenziós felülete és az AcuGrip markolat segítségével izmaid a masszázs után jobban fognak működni, mozgékonyabb és hajlékonyabb leszel. A szabadalmaztatott STK X felület az eredeti STK felületnél kétszer erősebb, használata olyan érzés, mintha ujjak masszíroznának finoman. Lassan masszírozd át a problémás területet, így javul a helyi oxigénellátás, és egy nehéz edzés után jobban fogod magad érezni. A masszázsrúd előnye, hogy bárhol használható, nem csak az edzőteremben nyújt kiváló szolgálatot, hanem magaddal viheted az irodába, vagy ha utazol. Az erős és strapabíró eszköz használata egyszerű. Színe fekete.

A Trigger Point Grid STK X masszázsrúd legfontosabb jellemzői 

  • Könnyen használható, hatása hosszan tartó
  • A Trigger Point Grid STK X kifejezetten a lábak és a hát számára készült
  • A háromdimenziós felületi hornyokkal ellátott rúd használata olyan érzés, mintha az ember masszőrnél járna
  • AcuGrip markolat
  • A masszázsrúd segíti a vér és az oxigén áramlását
  • Enyhíts a feszült izmokon és merev helyeken
  • Fekete színben

Átmérője:
5 cm

Hossza:
53 cm

Tömege:
450 g


Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Piros

Hosszúság

Hossz 50 cm
Kód:  SPTtg015
Termékszám:  3700006350495

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15