Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Trigger Point Grid Stk Contour - Orange

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trigger Point Grid Stk Contour - Orange

Amennyiben merev izmok gyötörnek, és nem engedheted meg magadnak a rendszeres masszázst, a Trigger Point masszázs segédeszköze enyhülést jelenthet. A Grid STK Contour masszázsrúd megkönnyebbülést nyújt a merev izmok és fáradt testrészek ellazításával. Ez egy olyan masszázsrúd, amely rugalmasságának és hajlékonyságának köszönhetően enyhíti a merevséget és a fájdalmat különösen a trapézizmokban, amely a rossz testtartás, a stressz vagy a számítógép előtt töltött hosszú órák révén alakult ki. Lassan masszírozza az egyes területeket a vér és az oxigén áramlásának támogatásához és az izmok általános mobilitásának javításához. Hatalmas előnye, hogy ezt a rudat nem csak az edzőteremben, hanem bárhol használhatod, az irodában vagy akár az úton is. Könnyű és tartós eszköz, egyszerű használat jellemzi. Narancssárga színű.

A Trigger Point Grid STG Contour masszázsrúd legfontosabb jellemzői

  • Könnyű és tartós segédeszköz
  • A Trigger Point Grid STG Contour masszázsrúd kifejezetten a trapézizmok számára készült
  • Rugalmas és hajlékony masszázsrúd
  • Fokozza a vér és az oxigén áramlását az egészséges izmok érdekében
  • Enyhülés a merev izmok és a megerőltetett testrészek számára
  • Narancssárga színű

Átmérő:
6,4 cm

Hossz:
50 cm

Súly:
340 g

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Narancssárga

Hosszúság

Hossz 49,53 cm
Kód:  SPTtg013
Termékszám:  3700006211277

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15