Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tratac Active Roll Mini, rezgő mini masszázshenger, rózsaszín

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tratac Active Roll Mini, rezgő mini masszázshenger, rózsaszín

A Tratac Active Roll Mini egy forradalmi rezgő henger, amely ideális masszázs segédeszköz fizikai aktivitás előtt és után is. Alkalmas az izompólyák és az izmok enyhítésére, ideális az izmok testmozgás előtti bemelegítésére, emellett az edzés utáni regeneráció és relaxáció részeként is alkalmazható. A masszázshenger vibrációs maggal rendelkezik, amely elemes működtetésű. Modern és rendkívül tartós extrudált polipropilénből készült, aminek köszönhetően nagyon könnyű és hosszú élettartamú. Kompakt méretei miatt könnyen szállítható. A henger kitüremkedő részekkel büszkélkedhet, melynek köszönhetően a masszázs igazán mélyreható. Emellett a rezgés 4 fokozata közül választhatsz a masszázs intenzitását illetően. A Tratac Active Roll Mini ideális eszköz az izompólya és az izmok ellazítására a mély- és vibrációs masszázs kombinációjának hála.

A Tratac Active Roll Mini rózsaszín vibrációs masszázshenger legfontosabb jellemzői

  • Rezgő masszázshenger az izompólya és az izmok ellazításához
  • Használata ideális a fizikai aktivitás előtt és után
  • Tratac Active Roll Mini vibráló maggal
  • Tartós, extrudált polipropilénből készült
  • A nyomás- és vibrációs masszázs kombinációja
  • 4 rezgésintenzitás kiválasztásának lehetősége
  • Színváltozat: rózsaszínű

Megfelelő használat

A Tratac Active Roll Mini masszázshenger az izmok bemelegítésére, regenerálására és pihenésére szolgál. Érdemes 30-60 másodpercet tölteni az egyes izmok területein, majd továbblépni egy másik izomterületre. A masszázs során a rezgés intenzitásának 4 szintje közül választhatsz. 2 000 és 2 700 fordulatszám/perc, az előző két teljesítményszintek közötti változó szint és a legmagasabb, 3 700 fordulatszám/perc teljesítményszint áll rendelkezésedre. A teljes masszázs nem tart tovább 10 percnél, amely idő elteltével a henger automatikusan kikapcsol. Add meg izmaidnak az általuk megérdemelt gondoskodást. A Tratac Active Roll Mini segítségével ez nem lesz nehéz.

Súly:
845 g

Méretek:
32 × 8 cm

Paraméterek

Henger tulajdonságai

Szín Rózsaszín
Hossz 32 cm
Átmérő 8 cm
Típus Vibrálós
Kód:  SPTsklz0151
Termékszám:  8809177046178

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20