Oldal frissítése

Tratac Active Ball, dupla rezgő masszázsgolyó, rózsaszín

Kiegészítők a termékhez

Tratac Active Ball, dupla rezgő masszázsgolyó, rózsaszín

A Tratac Active Ball egy forradalmian új rezgőgolyó, amely ideális masszázs segédeszköz fizikai aktivitás előtt és után is. Alkalmas az izompólyák és az izmok enyhítésére, ideális az izmok testmozgás előtti bemelegítésére, emellett az edzés utáni regeneráció és relaxáció részeként is alkalmazható. A masszázsgolyó vibrációs maggal rendelkezik, amely elemes működtetésű. Modern és rendkívül tartós anyagból készült, aminek köszönhetően nagyon könnyű és hosszú élettartamú. A golyó 3 elérhető intenzitási szinten kombinálja a nyomás- és vibrációs masszázst. A Tratac Active Ball ideális eszköz az izompólya és az izmok ellazítására a nyomás- és vibrációs masszázs kombinációjának hála.

A Tratac Active Ball rózsaszín dupla rezgő masszázsgolyó fő jellemzői

  • Masszázs rezgőgolyó az izompólya és az izmok ellazításához
  • Használata ideális a fizikai aktivitás előtt és után
  • Úgy tervezték, hogy az egész testen enyhítse az izmokat
  • Két egymáshoz illesztett golyó eredeti kialakításával
  • Tratac Active Ball vibráló maggal
  • Tartós anyagból készült
  • A nyomás- és vibrációs masszázs kombinációja
  • 3 rezgésintenzitás kiválasztásának lehetősége
  • Színváltozat: rózsaszín

Relaxáció a test minden izmának

A Tratac Active Ball masszázsgolyó segítségével a test egészén ellazíthatod az izmokat. A két golyó egymáshoz illesztett eredeti kialakításának köszönhetően lehetőséged van a gerinc környékének szimmetrikus masszírozására. Hasonlóképpen, a masszázsgolyó alkalmas a kezek, lábak, lábfejek és nyaki gerinc izomzatának ellazítására.

Megfelelő használat

A Tratac Active Ball masszázsgolyó az izmok bemelegítésére, regenerálására és pihenésére szolgál. Érdemes 30-60 másodpercet tölteni az egyes izmok területein, majd továbblépni egy másik izomterületre. A masszázs során a rezgés intenzitásának 3 szintje közül választhatsz. 2 200, 3 300 és 4000 fordulatszám/perc teljesítmény áll rendelkezésedre. A teljes masszázs nem tarthat tovább 10 percnél, amely idő elteltével a golyó automatikusan kikapcsol. Add meg izmaidnak az általuk megérdemelt gondoskodást. A Tratac Active Ball segítségével ez nem lesz nehéz.

Súly:
800 g

Méretek:
18 × 9 cm

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Henger tulajdonságai

Szín Rózsaszín
Hossz 18 cm
Átmérő 9 cm
Típus Masszázs, Vibrálós
Kód:  SPTsklz0149
Termékszám:  8809177045454

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15