Oldal frissítése

Tratac Active Ball, dupla vibrációs masszázslabda, fekete

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Tratac Active Ball, dupla vibrációs masszázslabda, fekete


Tratac Active Ball: forradalmian új masszázsforma

A Tratac Active Ball egy forradalmian új masszázsforma. A vibráló dupla masszázslabda a fizikai aktivitás előtt és után is megfelelő masszírozó segédeszköz. Segíti az izomzat ellazítását és regenerációját. Használható az izmok bemelegítésére a fizikai aktivitás előtt, valamint az edzés utáni regeneráció és relaxáció részeként is megfelelően alkalmazható.



Dupla vibrációs masszázslabda

A Tratac Active masszázslabda vibráló maggal van felszerelve, amely akkumulátorral működik. Kialakítása modern, továbbá rendkívül tartós anyagból készült, amelynek köszönhetően könnyen kezelhető és hosszú élettartammal bír. A labda 3 intenzitási szinten kombinálja a nyomás- és rezgésmasszázst.



Relaxáció a test minden izmára

A Tratac Active Ball masszázslabda segítségével ellazíthatod az izmaidat test szerte. A két egymáshoz rögzített labda eredeti kialakításának köszönhetően a gerinc mentén lévő izmok szimmetrikusan masszírozhatók. Hasonlóképpen, a masszázslabda a kezek, a lábak, a hát és nyaki gerinc izomzatának kilazítására is alkalmas.



Hogyan kell helyesen használni a Tratac Active Ballt?

A Tratac Active Ball masszázslabda az izmok bemelegítésére, regenerálására és ellazítására szolgál. Az eszközzel az egyes izomterületeken ajánlott 30-60 másodpercet tölteni, majd továbbhaladhatsz a következő testrészre. A masszázs során a rezgés intenzitásának 3 szintje közül választhatsz - 2 200, 3 300 és 4000 fordulat/perc vibrációs sebesség áll rendelkezésedre. A teljes masszázs nem tarthat 10 percnél tovább, ezután a labda automatikusan kikapcsol. Ápold izmaidat az általuk megérdemelt gondossággal. A Tratac Active Ball segítségével mindez nagyon egyszerű lesz!


Tratac Active Ball

A Tratac Active Ball legfontosabb jellemzői

  • Dupla masszázslabda, amely ellazítja az izmokat és az izomhüvelyeket
  • Használható fizikai aktivitás előtt és után
  • Két labda együtt - eredeti kialakítással
  • Tartós anyagból készült
  • A nyomás- és rezgésmasszázs egyben
  • Lehetőség 3 rezgésintenzitás kiválasztására

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Henger tulajdonságai

Szín Fekete
Hossz 18 cm
Átmérő 9 cm
Típus Masszázs, Vibrálós
Kód:  SPTsklz0148
Termékszám:  8809177044792

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05