Oldal frissítése

Totum Jégvarázs - Táska

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Totum Jégvarázs - Táska

Fejlessze gyermeke kreativitását ezzel a Jégvarázs ihlette kreatív készlettel. A készlet segítségével a gyerkőcök elkészíthetik álmaik táskáját a népszerű téli motívumok felhasználásával. A kis tervezők ragaszthatnak, fűzhetnek, köthetnek, varrhatnak. A készlettel nemcsak élményekben gazdag szórakozásban lesz részük, hanem fejlesztik a képzelőerejüket, és javítják a kézügyességüket is. 

Táska, fonal, csillámos ragasztó, szalag, tű, pelyhek, dekor gomb, gyöngyök és rajzolt útmutató.

Ajánlott életkor:
3+

 

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Hevederek Állítható hevederek, Vállpánt

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Jégvarázs

Méretek

Szélesség 27 cm
Magasság 27 cm
Kód:  HRAa2147
Termékszám:  8714274682009

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10