Oldal frissítése

Topeak Modula Cage EX

3,7 3 értékelés
3 390 Ft

Topeak Modula Cage EX

Önnel is megtörtént már, hogy egy nagyobb palackot szeretett volna magával vinni bringázáshoz de nem fért el a kulacstartóban? A megoldás nagyon egyszerű, használja a Topeak Modula Cage EX állítható kulacstartóját. A tartó lehetővé teszi, hogy 51-73 mm közötti átmérőjű palackot rögzítsen kerékpárjához.

A kulacstartó ellenálló műanyagból készült és rendelkezik egy mozgatható karral, hogy a palack méretéhez szabhassa a tartó méretét. A szokásos sport vagy kerékpár kulacsokon kívül normál méretű ásványvizes palackot is elhelyezhet benne. A kulacstartó súlya mindössze 52 gramm, és a hagyományos módon kell a kerékpárhoz rögzíteni.

Legfőbb előnyei

  • Állítható méretű kulacstartó kerékpárra
  • Kiváló minőségű műanyag
  • Könnyen felszerelhető
  • Hagyományos palackozott vizet is belehelyezhet
 

Paraméterek

Kosár tulajdonságai

Rögzíthető tartó Keret
Szín Fekete
Tömeg 52 g
Anyag Műanyag
Üveg berakása Felülről
Csavarok a csomagban Igen
Kód:  SPTkn0444
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4712511827347
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10